Το ΒΙΝΤΕΟ με την παραδοχή Φάουτσι για τον κορωνοϊό!

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, σε μία παραδοχή που θα προκαλέσει «σεισμό» προχώρησε ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος στις ΗΠΑ, Άντονι Φάουτσι. Ο ίδιος, σύμφωνα με τους New York Times, αποκάλυψε πως επί μία 5ετία... το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ χρηματοδότησε με 600.000 δολάρια το Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν προκειμένου να μελετηθεί αν οι κορωνοϊοί της νυχτερίδας μπορούν να προσβάλουν τον άνθρωπο! 

Φυσικά αρνήθηκε πως ο σκοπός της έρευνας ήταν ο χειρισμός του κοροναϊού για οποιονδήποτε άλλο σκοπό, ωστόσο η παραδοχή του έχει «φουντώσει» τις φήμες σχετικά με την εργαστηριακή προέλευση του ιού και μάλιστα με πιθανή εμπλοκή κρατικών φορέων από τις ΗΠΑ! 

«Τρομάξαμε πολύ με τον SARS-CoV-1, το 2002-2003, όπου αυτός ο συγκεκριμένος ιός μεταδόθηκε αναμφίβολα από νυχτερίδα σε ενδιάμεσο ξενιστή, πυροδοτώντας μια επιδημία και πανδημία που κατέληξε σε 8.000 κρούσματα και κοντά στους 800 θανάτους. 

Θα ήταν σχεδόν παράλειψη των καθηκόντων μας αν δεν το μελετούσαμε αυτό, και ο μόνος τρόπος για να μελετήσεις αυτά τα πράγματα είναι να πας εκεί που γίνεται η δράση». 

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις-«φωτιά»:-«φωτιά»: 

Σχόλια