Σωματείο Ενέργειας: Έκτακτη γενική συνέλευση του τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου

Πρόσκληση στη γενική συνέλευση την Δευτέρα
 7-01-2019
=
Το ΔΣ του σωματείου εργαζομένων ενέργειας καλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην έκτακτη γενική συνέλευση του τη Δευτέρα 7-01-2019 και ώρα 15:00 στην αίθουσα του ΣΒΟ με θέματα:

1. Εγγραφή του σωματείου στην Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδος (ΟΜΕ). Στη συνέλευση θα γίνει και ανάλυση των οικονομικών δεδομένων και επιδομάτων της συλλογικής σύμβασης της ομοσπονδίας την οποία θα διεκδικήσουμε.

2. Ενημέρωση του μονίμου προσωπικού της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης σχετικά με τα κίνητρα αποχώρησης που έχει θέσει μέχρι τις 10 Ιανουαρίου η επιχείρηση.

Καλούμε τους συνάδελφους  να μην συμμετέχουν σε διασπαστικές κινήσεις με τη δημιουργία συντεχνιακών σωματείων τα οποία είχαν προαναγγελθεί εδώ και καιρό από τους γνωστούς - αγνώστους συνδικαλιστές της Λιγνιτικής.

 Οι ίδιοι αυτοί συνδικαλιστές υπογραφούν τη συλλογική σύμβαση της ΓΕΝΟΠ που ρητά αναφέρει: OI ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΕΣΣΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. 

Τι σημαίνει με απλά παραδείγματα; Συμβασιούχος χειρίστης κυρίων θα πληρωνόταν με τη σύμβαση της ΓΕΝΟΠ με επιπλέον 65% ανθυγιεινό επίδομα επί του βασικού του μισθού, το ίδιο ισχύει φυσικά και για τους τεχνικούς ορυχείων στα μηχανήματα κ.ο.κ.  

Για εμάς όλοι οι εργαζόμενοι ανεξαρτήτως σχέσεως εργασίας έχουν θέση στο σωματείο μας, το οποίο έχει στη δύναμη του ήδη 200 μέλη συμβασιούχους. 

Το σωματείο μας από ιδρύσεως του καλεί ΟΛΟΥΣ και δεν απέκλεισε ποτέ κανέναν από το να εγγραφεί αλλά και να εκλεγεί στη διοίκηση του σωματείου.

Εκ μέρους του ΔΣ του σωματείου.

Σχόλια