Πρόεδρος εργατικού κέντρου Αρκαδίας σε Σταθάκη: Να πουλήσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία που ξεχνάτε να τα δηλώσετε, όχι τη ΔΕΗ

Οι τόνοι στην επιτροπή για την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ ανέβηκαν όταν ο  πρόεδρος του εργατικού κέντρου Αρκαδίας Αριστείδης Μπρούμας επιτεθηκε στο Γιώργο Σταθάκη λέγοντας ότι αν θέλει να πουλήσει κάτι, να πουλήσει τα περιουσιακά του στοιχεία που ξεχνά να τα γράψει στο πόθεν έσχες του.
« Με όρους κοινωνίας απορρίπτουμε όχι μόνο το σχέδιο νόμου αλλα και τα ψίχουλα που καταθέτετε στο τραπέζι. Οι εργαζόμενοι στην ΔΕΗ είναι βιομηχανικοί  εργαζόμενοι, είναι βαρύ  το φορτίο αίματος που έχουν δώσει και  δεν θέλουμε οι νέοι μας  να γίνουν σκλάβοι στα σύγχρονα σκλαβοπάζαρα. Εάν θέλετε να πουλήσετε κάτι να πουλησετε τα περιουσίακα σας στοιχεία που ξεχνάτε να τα δηλώσετε γιατί είναι πολλά».
Ο κ, Σταθάκης ζήτησε από τον κ.Μπρουμα να ανακαλέσει ωστόσο εκείνος αρνήθηκε και του είπε αν θέλει να του υποβάλει μήνυση.
Σταθάκης :«Να ανακαλέσετε και να μη γραφτεί στα πρακτικά
Μπρούμας : «Όχι δεν ανακαλώ αν θέλετε κάντε μου μήνυση, εσείς να ανακαλέσετε αυτά που είπατε προεκλογικά σε σχέση με αυτά που κάνετε μετεκλογικά».
Σταθάκης : « Αφήνω στην μοίρα του έναν πρόεδρο που έχει πολλά άλλα προβλήματα».
Πηγή

Σχόλια