ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ

ΑΠΟ email

Στις εκλογές του ΓΕΩΤΕΕ στις 22/4/2018, ψηφίζουμε και ενισχύουμε την Αριστερή Πρωτοβουλία Γεωτεχνικών για τους εξής λόγους: 
Για το δυνάμωμα του αγώνα των μισθωτών γεωτεχνικών, εργαζομένων στον αγροτικό τομέα, ανέργων και αυτοαπασχολούμενων, για μόνιμη – πλήρη – ασφαλισμένη – σταθερή δουλειά. Για μαζικές προσλήψεις στο Δημόσιο με βάση τις ανάγκες, για συλλογικές συμβάσεις με πραγματικές αυξήσεις στον ιδιωτικό τομέα, έτσι ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς από μία εργασία, ενάντια στην ανεργία, την ελαστική εργασία, την απληρωσιά και τον εργασιακό μεσαίωνα. 
Για την ταξική ανασυγκρότηση του γεωτεχνικού, αγροτικού και εργατικού κινήματος, ενάντια στον εργοδοτικό, κυβερνητικό, υποταγμένο και αστικοποιημένο συνδικαλισμό (ΓΕΩΤΕΕ, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ κ.α.) και την συγκρότηση ανεξάρτητου κέντρου αγώνα, βασικές προϋποθέσεις για την υπεράσπιση και διεύρυνση των δικαιωμάτων μας. 
Για την κοινή δράση μέσα στο λαϊκό κίνημα, ενάντια στο συντεχνιακό κατακερματισμό, στην αποπολιτικοποίηση και τον αποσυντονισμό των αγώνων, με στόχο τη συγκρότηση νικηφόρου «αντίπαλου δέους» απέναντι στην αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. 
Για να ενισχυθεί το αγωνιστικό μέτωπο γεωτεχνικών – φτωχομεσαίων αγροτών – εργαζομένων στον αγροτικό τομέα για την ανατροπή της ΚΑΠ της ΕΕ, του «Μητρώου Αγροτών» και συνολικά της αντιαγροτικής και αντεργατικής πολιτικής κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ – κεφαλαίου. 
Για την αποδέσμευση της χώρας από τις λυκοσυμμαχίες της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, τη διαγραφή του ληστρικού χρέους, την ισοτιμία στις διεθνείς σχέσεις, ενάντια στον ιμπεριαλισμό, τον εθνικισμό, το ρατσισμό, το φασισμό και τον πόλεμο. Για να ανοίξουμε το δρόμο για μια νέα κοινωνία, χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση, στα χέρια των παραγωγών του πλούτου. Με αγροτική παραγωγή και προϊόντα για τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες και όχι για τις ανάγκες της χωματερής και του κέρδους. 
Υποψήφιοι της Αριστερής Πρωτοβουλίας για κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο
 ΒΡΑΖΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,  ΚΑΝΤΑΡΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ,   ΚΑΡΓΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ,   ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ,  ΚΩΤΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟ,Υ  ΜΠΙΤΣΑΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΗΛΙΑ ,  ΝΑΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ , ΝΤΟΥΡΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ ,  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,   ΧΕΛΩΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ,   ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ,  ΤΣΙΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑΝΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΓΚΟΥΒΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,   ΚΟΙΛΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ,   ΝΤΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


Κάτσαρης Παναγιώτης Γεωπόνος Βιοτεχνολόγος ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Σχόλια