Δήλωση για τις παρακολουθήσεις

ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΟΡΙΑ
Συμπόρευση για την ανατροπή

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

  1. Καταδικάζουμε απερίφραστα την παρακολούθηση του γραφείου της αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μεσσηνίας, ζητάμε την πλήρη διελεύκανση της υπόθεσης και την αυστηρή τιμωρία των φυσικών αλλά και των ηθικών αυτουργών. Μας ανησυχεί σφόδρα η υπονόμευση των ατομικών - δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών όλων των πολιτών.
  2. Μας προκαλεί αρνητική εντύπωση η στάση του περιφερειάρχη κ. Τατούλη, που αντί άμεσα να καταδικάσει τις παρακολουθήσεις και να ζητήσει να παρθούν μέτρα για την προστασία των ατομικών – δημοκρατικών δικαιωμάτων, ΄΄εγκάλεσε΄΄ ουσιαστικά το θύμα (την κ. Αλειφέρη) σε απολογία, γιατί έπραξε ότι έκρινε σωστό για την αυτοπροστασία της. Καταγγέλλουμε την στάση αυτή του κ. Περιφερειάρχη.
  3. Τα παραπάνω γεγονότα, και οι κατοπινές εξελίξεις – δηλώσεις - παραιτήσεις,  καταδεικνύουν ότι η απόλυτη συμφωνία όλων των στελεχών της παράταξης Τατούλη με τις ακολουθούμενες (απο κυβέρνηση και περιφέρεια) αντιλαϊκές πολιτικές δεν αφήνει περιθώριο για άλλες διαφοροποιήσεις παρά μόνο για προσωπικές κόντρες χωρίς πολιτικό υπόβαθρο και πολλές φορές χωρίς ηθική. Όσο πλησιάζουν οι εκλογές αυτές οι αντιπαραθέσεις θα οξύνονται και θα φθάνουν στα όρια της ανθρωποφαγίας. Θα είναι όμως αντιπαραθέσεις για την διεκδίκηση της καρέκλας του εφαρμοστή - διαχειρηστή της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής και όχι για την ανατροπή της. Για τα προνόμια της καρέκλας και όχι για την λύση των προβλημάτων του λαού της Πελοποννήσου.
  4. Καλλούμε τον λαό να δυναμώσει την πάλη του για την  ανατροπή της πολιτικής κυβέρνησης – περιφέρειας που παραδίδει τα πάντα (κοινωνικά αγαθά, δημόσιες υποδομές και υπηρεσίες) στο μεγάλο κεφάλαιο, που υποβαθμίζει το περιβάλλον, που ακυρώνει εργασιακές και κοινωνικές κατακτήσεις και καταστρατηγεί δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες. Να διεκδικήσει και να επιβάλλει τελικά μιά άλλη πολιτική, εργατική, που και στο περιεχόμενό της θα είναι φιλολαϊκή αλλά και στον τρόπο (ύφος και ήθος) άσκησής της. Θα βρίσκεται σε συνολική αντίθεση με την αστική πολιτική και θα σέβεται τα συλλογικά και ατομικά δικαιώματα και ελευθερίες, χωρίς αυταρχισμούς, καταστολή και παρακολουθήσεις.
                                                                        
                                                                              
                  Για την ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΟΡΙΑ ο Περιφερειακός Σύμβουλος
                                          ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗΣ           

--
ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ
Συμπόρευση για την Ανατροπή
http://antarsiastomoria.wordpress.com/

Σχόλια