Δήμαρχος Τρίπολης για Μεγαβούνι: Μην τολμήσουν να δημιουργήσουν προβλήματα στον ανάδοχο

Απαντήσεις στο θέμα που δημιουργήθηκε σχετικά με το χώρο  προσωρινής διαχείρισης των απορριμμάτων  του Δήμου Τρίπολης στο Μεγαβούνι και το εξώδικο πολιτών, έδωσε την Τρίτη 06/02 ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης ανέφερε πως το εξώδικο στάλθηκε, χωρίς κάποια ενημέρωση, από τους προέδρους των Τ.Κ. Δόριζας – Βαλτετσίου, ενάντια στην εταιρεία και όχι στον Δήμο Τρίπολης. 

Ο μόνος αρμόδιος για αυτό το θέμα και τις άδειες που δόθηκαν είναι το Δασαρχείο και όχι ο ανάδοχος ή ο Δήμος Τρίπολης. 

 "Οι κύριοι αυτοί εκτελούν εντολές άλλων και πίσω από όλα αυτά κρύβονται συμφέροντα. Να σταματήσουν τις κουτοπονηριές και τους προειδοποιώ να μη τολμήσουν να δημιουργήσουν προβλήματα στον ανάδοχο όταν ξεκινήσουν τα έργα"

 Τέλος, ανέφερε πως το θέμα των απορριμμάτων και η διαχείρισή τους με μηδενικό υπόλειμμα και μηδενικό κόστος για τους πολίτες, θα τεθεί και στο επερχόμενο Αναπτυξιακό Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη στις 27 Φεβρουαρίου, όπου θα παραβρεθεί και ο Πρωθυπουργός, κ. Αλέξης Τσίπρας.

Το έργο 
"Προσωρινή μεταβατική λύση διαχείρισης απορριμμάτων Δ.Τρίπολης – Ά Φάση"  προυπολογισμού 526.000€
ανατέθηκε στην εταιρία από τη Μεγαλόπολη «ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Α.Τ.Ε». 

Στο συγκεκριμένο έργο, προβλέπεται να γίνουν εργασίες διαμόρφωσης του χώρου συνολικής έκτασης Ε=62.257,00 τ.μ. στην θέση “Μεγαβούνι” της Δ.Ε. Βαλτετσίου Δήμου Τρίπολης.

Πληροφορίες από 

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Pantou mesa o moygouris