ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3Κ/2018


Πρώτα από όλα πρέπει να κάνουμε εγγραφή στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίεςτου ΑΣΕΠ.

Εάν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης προχωρήστε απευθείας στο βήμα Β.

ΒΗΜΑ Α. Εγγραφή στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες
Για να εγγραφούν οι υποψήφιοι στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Α.Σ.Ε.Π., μπαίνουν στο www.asep.gr και  ακολουθούν τη διαδρομή: Πολίτες -> Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες και στη συνέχεια επιλέγουν μεταξύ των δύο παρακάτω τρόπων εγγραφής:
 Εγγραφή Νέου Χρήστη μέσω ΓΓΠΣ( πρέπει να έχεται το όνομα χρήστη και τον κωδικό του taxisnet και τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη συμπληρώνονται αυτόματα)
ή
Εγγραφή Νέου Χρήστη(με πλήρη συμπλήρωση των προσωπικών στοιχείων από τον ίδιο τον χρήστη).

ΒΗΜΑ Β. Διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής
Ακολουθούμε τη διαδρομή: Πολίτες -> Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες -> Είσοδος Μέλους, και στη συνέχεια να επιλέξουν μεταξύ των δύο κάτωθι συνδέσεων:

Μέσω ΓΓΠΣ πατώντας στο σύνδεσμο «Συνδεθείτε μέσω ΓΓΠΣ»και καταχωρίζοντας τα στοιχεία σύνδεσης του taxisnet
Μέσω απλής σύνδεσης καταχωρίζοντας το «Όνομα Χρήστη» και το «Συνθηματικό»

-Οταν συνδεθείτε πρώτα από όλα επικαιροποιείστε τα προσωπικά σας στοιχεία (τηλ. επικοινωνίας, email) στη σχετική καρτέλα του «Μητρώου», από τη διαδρομή: Πολίτες-> Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες, για την άμεση ενημέρωσή σας από τις υπηρεσίες του ΑΣΕΠ όταν βγούν τα αποτελέσματα.
Για τη συγκεκριμένη προκήρυξη δεν συμπληρώνονται οι υπόλοιπες καρτέλες του Μητρώου ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΚΛΗΣΗ  ΑΡΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ.

-Ακολούθως οι υποψήφιοι, επιλέγοντας «Λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων», προβαίνουν στη δημιουργία νέας αίτησης επιλέγοντας «Νέα Αίτηση».

Eκεί στην καρτέλα: Επιλογή Αίτησης πατάμε το μαύρο βελάκι και επιλέγουμε: 3Κ/2018 (ΟΤΑ ΚΑΙ ΝΠΔΔ/ΝΠΙΔ ΑΥΤΩΝ)

-Τότε ανοίγει η καρτέλα την αίτησης. Ελέγχουμε αν είναι σωστά τα στοιχεία μας και πάμε από κάτω όπου συμπληρώνουμε τους τίτλους σπουδών. Εκεί επιλέγουμε από την λίστα τον κωδικό του τίτλου σπουδών που διαθέτουμε και που θα χρησιμοποιήσουμε στην αίτηση. (Αν θέλετε να προσθέσετε και άλλους τίτλους πάτηστε το εικονίδιο με το + και θα σας ανοίξει και άλλη καρτέλα)

-Μετά στην επόμενη καρτέλα Επίπεδο γνώσης ξένων γλωσσών για κάθε ξένη γλώσσα που γνωρίζουμε επιλέγουμε το επίπεδο του πτυχίου που έχουμε (proficiency=αριστα, advanced=πολύ καλά, lower=καλα. Η επιλόγη μέτρια δεν δίνει μόρια) ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΟ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΟ ΠΤΥΧΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

-Πιό κάτω στην εργασιακή εμπειρία κατεβάστε την Υπεύθυνη Δήλωση απόδειξης της συνολικής εμπειρίας εκτυπώστε και συμπληρώστε την και να την υπογράψετε και να την στείλετε στο φλακελο μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά. Δεν χρειάζεται επίκληση από το μητρώο όπως γινόταν παλιά!

-Μετά ανάλογα με τις θέσεις που διεκδικείτε βρείτε στην προκήρυξη τι Απαραίτητα πρόσθετα προσόντα έχει η κάθε θέση και προσθέστε τα όλα μαζί έκει

-Από κάτω στην καρτέλα ιδιότητες επιλέξ'τε ΝΑΙ ή ΟΧΙ σε κάθε επιλογή

-Πιο κάτω στην καρτέλα Επιδιωκόμενες θέσεις με σειρά προτίμησης καταχωρίστε σε όλες τις επιδιωκόμενες θέσεις,  το συνολικό αριθμό μηνών της εργασιακής σας εμπειρίας (ειδικής και συνολικής), καθώς και τον δεύτερο τίτλο σπουδών προκειμένου να μοριοδοτηθούν.  Δείτε εδώ παραδείγματα συμπλήρωσης εμπειρίας Αν θέλετε να καταχωρίσετε από 121 θέσεις προτίμησης και πάνω, τότε κατεβάστε το αρχείο επιπλέον προτιμήσεων.

-Μετά γράψ'τε τον κωδικό του παραβόλου των 3 ευρώ που πήρατε από το ΚΕΠ (ή ηλεκτρονικά)

- Στον κατάλογο δικαιολογητικών που θα ταχυδρομηθούν συμπηρώστε όλα τα χαρτιά που θα έχει ο φάκελος ( ταυτοτητα, διπλωμα, πτυχια, μεταφραση δικηγόρου, παραβολο, απόδειξη εμπειρίας κ.λπ Τα αποδεικτικό έγγραφο πολυτεκνικής ιδιότητας (ΑΣΠΕ) πρέπει να συνοδεύεται από πιστοποιητικό οικογενειακής οικογενειακής κατάστασης).

-Τέλος επιλέξ'τε ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην ερώτηση Αποδέχομαι τον διορισμό σε κενή θέση

META ANEBEITE ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΕΛΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ οριστικοποίηση, ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΤΗΣΤΕ Αποθήκευση ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΕΛΕΓΞΕΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Α.Σ.Ε.Π.
Αίτηση για την Προκήρυξη
3Κ/2018
Τ.Θ. 14308
Αθήνα Τ.Κ. 11510

Σε κάθε περίπτωση κρίνεται σκόπιμο οι υποψήφιοι, να συμβουλεύονται τον «Οδηγό Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών για πολίτες» στην αρχική σελίδα του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), όπου παρέχονται ηλεκτρονικά αναλυτικές οδηγίες, ειδικά κείμενα βοήθειας, βίντεο και παραδείγματα συμπλήρωσης ανά πεδίο.




ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ

•Οι υποψήφιοι μπορούν να κάνουν αίτηση μόνο σε μία βαθμίδα εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ). Μπορούν να δηλώσουν θέσεις της ίδιας κατηγορίας σε μία και μόνο αίτηση. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν μπορούν να δηλώσουν θέση ΤΕ και ταυτόχρονα να επιλέξουν θέση κατηγορίας ΔΕ. Ο ίδιος υποψήφιος δεν μπορεί να το κάνει ούτε σε διαφορετική αίτηση.
•Στην ηλεκτρονική αίτηση μπορούν οι υποψήφιοι όλων των κατηγοριών (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ) να δηλώσουν έως 120 προτιμήσεις.
 •Σε περίπτωση που υποψήφιος των κατηγοριών ΔΕ, ΥΕ, επιθυμεί να δηλώσει πάνω από 120 προτιμήσεις (κωδικοί θέσεων), επιλέγει το αρχείο Preferences.pdf,το οποίο είναι διαθέσιμο και στην ηλεκτρονική αίτηση. (Δείτε σχετικές οδηγίες)

 •Σε κάθε επιδιωκόμενη θέση είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση των μοριοδοτούμενων κριτηρίων [(ανάλογα με την κατηγορία ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ)ο αριθμός μηνών εμπειρίας ειδικής και συνολικής, εντοπιότητα, μεταπτυχιακοί και διδακτορικού τίτλοι, δεύτερος τίτλος σπουδών], προκειμένου οι υποψήφιοι να μοριοδοτηθούν για τα κριτήρια αυτά. Πέραν της προβλεπόμενης μοριοδοτούμενης εμπειρίας,  προβλέπεται ειδική μοριοδότηση της εμπειρίας των υποψηφίων στο αντικείμενο των θέσεων, με δεκαεπτά (17) μονάδες ανά μήνα και για συνολική εμπειρία μέχρι είκοσι τέσσερις (24) μήνες, εφόσον έχει διανυθεί σε αντίστοιχες θέσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας των ΟΤΑ ή νομικών προσώπων αυτών (ΦΟΔΣΑ είτε με την μορφή Συνδέσμου ΟΤΑ, είτε ΑΕ).


 •Οι υποψήφιοι της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, μπορούν να συμμετέχουν ταυτόχρονα και για τις θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με κωδικό τίτλου 705 και 714 (β ́ Επικουρικός Πίνακας), με την προϋπόθεση ότι διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα. Στην περίπτωση αυτή θα υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην οποία έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν και τις θέσεις της κατηγορίας Δ.Ε.Οι εν λόγω υποψήφιοι δεν συμπληρώνουν αίτηση της κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης..


Για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την Προκήρυξη και τη συμμετοχή σε αυτή (δικαιολογητικά, τίτλοι σπουδών κτλ.) οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100, εργάσιμες ημέρες από τις 08:00 μέχρι τις 14:30 και το Σάββατο από τις 10:00 μέχρι τις 16:00) ή μέσω email στο enimerosi@asep.gr
Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διοίκησης του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100):
Τις εργάσιμες ημέρες· Κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 16:00
Τις αργίες  Κατά τις ώρες 10:00 μέχρι 16:00 ή μέσω email στο helpdesk@asep.gr

ΓΙΑ ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ


Σχόλια

Ο χρήστης megalopoli είπε…
Στην καρτέλα Επιδιωκόμενες θέσεις με σειρά προτίμησης καταχωρίστε σε όλες τις επιδιωκόμενες θέσεις και επιλέξτε ΝΑΙ στην επιλογή ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ειτε έχετε 2ο τίτλο είτε δίπλωμα από ΙΕΚ