ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΔΙΕΚ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ     

 Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, Διεύθυνση Δια Βίου Μάθησης ανακοινώνει ότι η  υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων των υποψηϕίων καταρτιζομένων Δημοσίων ΙΕΚ θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 5-9-2016 και ώρα 14:00 και θα κλείσει τη Δευτέρα 12/9/2016 και ώρα 14:00. Δεν θα δοθεί παράταση.

Στο σύνδεσμο: https://diek.minedu.gov.gr

θα γίνεται η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων των υποψηϕίων που ενδιαϕέρονται να εγγραϕούν, μετά από διαδικασία επιλογής, στο Α’ εξάμηνο ειδικοτήτων που έχουν προκηρυχθεί στα Δημόσια ΙΕΚ (ΔΙΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Οι καταρτιζόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δέκα(10) νέες ειδικότητες στο ΔΙΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. 

Οι νέες ειδικότητες ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας. Η έγκριση λειτουργίας των τμημάτων θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των εγγραϕών.   Στόχος του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων είναι το υψηλό επίπεδο Δημόσιας Δωρεάν Κατάρτισης και η άμεση απορρόϕηση των αποϕοίτων στην αγορά εργασίας. Καλή χρονιά σε όλους τους σπουδαστές.  

 Ο Διευθυντής του ΙΕΚ Τρίπολης
     Ιωάννης   Δημ.  Κατσίρης

Σχόλια