Nομίζεις ότι θα έχεις τον κήπο σου με τα ζαρζαβατικά για να επιβιώσεις; Σε γελάσανε! ΔΕΣ ΓΙΑΤΙ…

Κάποιοι το έλεγαν εδώ και χρόνια και άλλοι γελούσαν. Και όμως, σε λίγο καιρό θα είναι γεγονός παγκοσμίως. 

Αμερικανική οικογένεια στην πολιτεία του Μισούρι διατάχθηκε από την αστυνομία να καταστρέψει τον λαχανόκηπο που είχε δημιουργήσει στην οικία που διατηρεί , διότι είναι παράνομη η καλλιέργεια λαχανικών με
νόμο, αναφέρει σχετικό αμερικανικό δημοσίευμα. Η οικογένεια που αναγκάστηκε να προβεί στην καταστροφή του λαχανόκηπου της , έμεινε άναυδη από τον νόμο που απαγορεύει αυστηρά την καλλιέργεια οποιουδήποτε οικόσιτου λαχανικού. Ο Nathan Athans αναγκάστηκε ή να καταστρέψει το λαχανόκηπο του , ή να διωχθεί ποινικά με νόμο που θυμίζει Όργουελ. Ο σχετικός νόμος ψηφίστηκε χωρίς να ανακοινωθεί στους κατοίκους της πόλης με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να τρέχουν τώρα και να μην φτάνουν. Ο κ. Athans πριν από καιρό αποφάσισε να φυτέψει διάφορα λαχανικά στην μπροστινή αυλή του, βάζοντας ένα μεγάλο στόχο για την υγιεινή διατροφή του.

«Ήθελα να πω ότι περνώ 300 ώρες [μέχρι στιγμής φέτος], περνώντας όλο τον ελεύθερο χρόνο μου εδώ έξω,» είπε ο κ. Athans . «Θέλω η οικογένειά μου να γνωρίζει την προέλευση των τροφίμων που καταναλώνουμε και δεν θέλω να πρέπει να πάω στο μανάβικο για να τα αγοράσω ανησυχώντας για την προέλευση τους .» Ο ίδιος τόνισε ότι έλαβε πολλές καταγγελίες από τον δήμο. Η οικογένεια ξεκίνησε μια online συζήτηση ελπίζοντας να πείσει την πόλη να αλλάξει αυτήν την νομοθετική διάταξη.
 Οι πολυεθνικές, με την συνδρομή της κυβέρνησης των ΗΠΑ, έχουν ψηφίσει νόμο απαγόρευσης οικόσιτης καλλιέργειας λαχανικών .Στην ουσία απαγορεύεται δια η διατήρηση και φύτευση σπόρων σε λαχανόκηπους στα σπίτια. Ο νόμος S510 είναι μόνο ένα μέρος από την προώθηση του λεγόμενου κώδικα αλιμεντάριους…

  Ύστερα από καθυστέρηση ενός έτους η γερουσία ψήφισε το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο «S 510» για την προστασία του καταναλωτικού κοινού και που αφορά στη βιομηχανία τροφίμων στις ΗΠΑ. Το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε με ψήφους 73 ψήφους έναντι 25 και συγκέντρωσε τις θετικές ψήφους τόσο των δημοκρατικών όσο και των ρεπουμπλικάνων. 
 Ότι γίνεται και ψηφίζεται στην Αμερική μέσω της συμφωνίας ΤΤΙΡ θα έρθει σύντομα και στην ΕΕ
 Έτσι και εδώ στην Ελλάδα, θα μας επιβάλουν την απαγόρευση της καλλιέργειας λαχανικών, την μη δυνατότητα να έχουμε πηγάδια, ή να συλλέγουμε βρόχινο νερό όπως ήδη υλοποιείται στις ΗΠΑ .

  Πρόκειται για μία ακόμη απανθρωπιά των πολυεθνικών που προκειμένου να ελέγξουν την ανθρωπότητα μέσω του ελέγχου της τροφής, προωθούν τέτοιες απαγορευτικές νομοθεσίες. 

 Πηγή

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα κορόιδα που δήλωσαν τα πηγάδια τους να τα βλέπουν αυτά
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
θα απαγορευσουν να γινονται λαικες αγορες δηθεν για λογους υγειας, θα απαγορευσουν να εχεις κηπο ή κοτες... Τα κοτετσια ειδη απαγορευονται. Θα εισαι ΠΡΟΒΑΤΟ