ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Η Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης (Θ.Ο.Μ.) εύχεται σε όλους τους συμπολίτες μας υγεία, χρόνια πολλά και πάνω απ' όλα ψηλά το κεφάλι.
Η κρίση δεν μπορεί να μας οδηγήσει σε ατομικές λύσεις που σίγουρα όχι μόνο δεν αντιμετωπίζουν τα προβλήματα, αλλά ταυτόχρονα μας κάνουν ευάλωτους και αναλώσιμους. Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους και όλες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αλληλεγγύης για τη συλλογή...
  ...αναγκαίων αγαθών που διατέθηκαν για να απαλύνουν τον πόνο ανθρώπων ξεριζωμένων και κατατρεγμένων που τους τελευταίους μήνες κατά χιλιάδες εγκαταλείπουν τις εστίες τους λόγω του πολέμου και της πείνας.

Ευχαριστούμε τη ΔΕΗ Α.Ε., και ιδιαίτερα τον διευθυντή του ΑΗΣ Α' Κον Νικόλαο Παναγιωτόπουλο για την παραχώρηση φορτηγού αυτοκινήτου και τον Κον Ηλία Θεοδωρόπουλο, για τη μεταφορά καθώς και τους φορείς:

Δήμο Μεγαλοπολης
Σύλλογοι Γονέων και κηδεμόνων 4ου Δημοτικού σχολείου-Γυμνασίου-Λυκειου-Ε.ΠΑ.Λ.,
Σύλλογος Εμπόρων,
Σύλλογος Τριτέκνων,
Σύλλογος Πολυτέκνων,
Μεγαλόπολη FM,
Ράδιο Διάσταση,
Καφενείο της Μεγαλόπολης,
Αθλητικά Σωματεία: Α.Ο.Μ. Δόξα - Πελασγός - Πανιώνιος Μεγαλόπολης, Α.Λ.Μ.Α.

Η μεταφορά έγινε το Σάββατο 12/12/2015 και τα συλλέχθεντα παραδόθηκαν σε Μη Κυβερνητική Οργάνωση (Μ.Κ.Ο) "ΓΕΦΥΡΕΣ".
Η προσπάθεια είχε μεγάλη ανταπόκριση και πιστεύουμε οτι όλοι μαζί πρέπει να δημιουργήσουμε άμεσα ενα φορέα στήριξης των πιο αδύναμων συμπολιτών μας αλλά και αυτών που πιθανόν με τα νέα μέτρα κινδυνεύουν να χάσουν απο τις τράπεζες το σπίτι τους.

Χρόνια πολλά!Καλή χρονιά!

Σχόλια