Υπέγραψε για την αλλαγή υπολογισμού ορίου ηλικίας για τις προσλήψεις μονίμων στη ΔΕΗ

Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ & τα σωματεία μαζεύουν υπογραφές για να αφαιρείται ο συνολικός χρόνος εργασίας με μορφή 8μήνου, από την ηλικία του εκάστοτε αιτούντος πρόσληψης, εφόσον είναι άνω των 35 ετών. 

 Προς: κ.κ Υπουργούς Π.Λαφαζάνης Γ.Κατρούγκαλος - ΔΕΗ Α.Ε. 
 Οι κάτωθι υπογράφοντες το παρόν υπόμνημα υποστηρίζουμε ως επιβεβλημένη την αλλαγή υπολογισμού του ανώτερου ηλικιακού ορίου για όσους  συναδέλφους εργάστηκαν με 8μηνες συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Ζητάμε να αφαιρείται ο συνολικός χρόνος εργασίας με μορφή 8μήνου, από  την ηλικία του εκάστοτε αιτούντος πρόσληψης, εφόσον είναι άνω των 35  ετών.
 Ο υπολογισμός αυτός θα εξασφαλίσει την δυνατότητα της επιλογής Εμπειρότερου και με σημαντική τεχνογνωσία προσωπικού, αφού όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα της απαγόρευσης των προσλήψεων, η ΔΕΗ ΑΕ καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες της Επιχείρησης με προσωπικό ορισμένου χρόνου (8μηνα), μέρος του οποίου σε περίπτωση που διατηρηθούν τα σημερινά όρια ηλικίας, θα μείνει εκτός διαγωνισμού.
 Το αποτέλεσμα θα αποσταλεί στους κ.κ Υπουργούς Π.Λαφαζάνης Γ.Κατρούγκαλος

 - ΔΕΗ Α.Ε. - ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ & Σωματεία

 ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΕΔΩ:
  https://secure.avaaz.org/en/petition/kk_Ypoyrgoys_PLafazanis_GKatroygkalos_DEI_AE_GENOP_DEI_Somateia_Allagi_ypologismoy_orioy_ilikias_gia_tis_proslipseis_mon/share/?new

Σχόλια