Προχωράει και το ξεπούλημα της ΔΕΗ

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡEΙΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ;

 Εξερευνώντας το site της ΔΕΗ ειδα μια πρόσφατη δημοσίευση του διοικητικού συμβουλιου η οποια αναφέρει πως:  

Θέμα: Επιλογή Χρηματοοικονομικού Συμβούλου με ισχυρή τοπική παρουσία για την υποστήριξη της ΔΕΗ Α.Ε. ενόψει της εφαρμογής του «Σχεδίου Αναδιάρθρωσης και Αποκρατικοποίησης της ΔΕΗ».
 Περίληψη: Το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε την ανάθεση του Έργου του Χρηματοοικονομικού Συμβούλου με ισχυρή τοπική παρουσία για την υποστήριξη της Επιχείρησης, ενόψει της εφαρμογής του «Σχεδίου Αναδιάρθρωσης και Αποκρατικοποίησης της ΔΕΗ», στην Εθνική Χρηματιστηριακή Α.Ε.  

Εκτός από αυτό ενδιαφέρουσα ειναι και η παρακάτω δημοσιευση: 

Θέμα: Σύμβαση Πολιτιστικής Χορηγίας μεταξύ ΥΠΑΙΘΠΑ, δια της ΛΘ’ ΕΠΚΑ και της ΔΕΗ Α.Ε., δια της Γενικής Διεύθυνσης Παραγωγής, για την υλοποίηση Υπουργικών Αποφάσεων που αφορούν στον Αρχαιολογικό χώρο Μεγαλόπολης. – Τροποποίηση της πιο πάνω Σύμβασης.

 Περίληψη: Το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε την τροποποίηση της Σύμβασης Πολιτιστικής Χορηγίας μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού/ΛΘ’ ΕΠΚΑ και της ΔΕΗ Α.Ε./ΓΔ/Π, ως προς τον Αποδέκτη, της οποίας Αποδέκτης ορίζεται η ΛΘ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων, που εδρεύει στην Τρίπολη, οδός Καλαβρύτων 211, ΤΚ 22 100 με νόμιμη εκπρόσωπό του την κα Άννα-Βασιλική Καραπαναγιώτου.

Σχόλια