Νεο ατύχημα με κυνηγό στην Αρκαδια-Συνελήφθη 26χρονος!


Ακόμα ένα ατυχημα κατά τη διάρκεια κυνηγιού έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο των δυσάρεστων περιστατικών που γνωρίζει το κυνήγι στην Αρκαδία. Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομικής διεύθυνσης Αρκαδίας, στις 10 το πρωί της Κυριακής δύο 26χρονοι κυνηγοί, μετέβησαν στο Μαίναλο για κυνήγι μπεκάτσας.
Το κυνήγι όμως δεν είχε ευχάριστο τέλος, αφού ο ένας κυνηγός πυροβόλησε και τραυμάτησε τον άλλο στο πρόσωπο. Τότε ο άλλος κυνηγός μετέφερε ο ίδιος τον τραυματισμένο φίλο του στο Νοσοκομείο στην Τρίπολη, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, παρά το γεγονός ότι οι αυτόπτες μάρτυρες που τον είδαν γεμάτο αίματα στο κεφάλι φοβήθηκαν για τα χειρότερα.  

Τα δύο παιδιά είχαν έρθει στο Μαίναλο από γειτονικό νομό, για να κυνηγήσουν. Το περιστατικό αυτό έγινε στο Χρυσοβίτσι. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Συνελήφθη, χθες (17.11.2013) το πρωί, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ένας (1) 26χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, στο Χρυσοβίτσι Αρκαδίας, κατά τη διάρκεια κυνηγιού πτηνών, πυροβόλησε και τραυμάτισε 26χρονο ημεδαπό. Κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο του 26χρονου. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. 

Πηγή

Σχόλια