ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΛΙΑ.

 -Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009,ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕ ΚΡΥΦΑ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΝΤ.

 -ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ (ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2010),Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΝΤ,ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ.

 -ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2012, ΠΑΣΟΚ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ , ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ,ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΣΗΜΙΤΗ, ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΣΤΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ,Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΩΣΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΘΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ, ΞΕΛΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.

ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΛΙΑ... ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ.

 ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΚΕΨΗ. ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ,ΚΑΤΑΧΡΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ. ΠΡΕΖΑΤV

Σχόλια