Μικρό κόστος, μεγάλη επιτυχία για το Καρναβάλι της Μεγαλόπολης

Ο Δήμος Μεγαλόπολης πραγματοποίησε και φέτος το «Καρναβάλι Μεγαλόπολης». Μια σειρά αποκριάτικων εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους.
Η παρωδία γάμου την Τσικνοπέμπτη, το σόου «Μεγαλόπολη έχεις ταλέντο», οι εκδηλώσεις στην Καρναβαλούπολη, το junior master chef πάρτι, το ...
«Σάββατο Αποκριάς στη Μεγαλόπολη», οι εκδηλώσεις αναβίωσης εθίμων στις Τοπικές Κοινότητες Λεονταρίου, Καρύταινας, Δυρραχίου και φυσικά η μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση, έβαλαν την πόλη μας σε τρελούς αποκριάτικους ρυθμούς και πρόσφεραν γέλιο και χαρά σε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα στα παιδιά.
Όλες οι εκδηλώσεις είχαν μεγάλη επιτυχία και αγκαλιαστήκαν από τους δημότες μας, που με την αθρόα συμμετοχή τους, τον αυθορμητισμό τους, με τη δράση και το κέφι τους, έδωσαν το μήνυμα ότι αγαπούν και στηρίζουν το «Καρναβάλι Μεγαλόπολης».
Το φετινό καρναβάλι βασίστηκε περισσότερο από ποτέ στην εθελοντική εργασία και προσφορά, σε αυτοσχέδιες ιδέες που τους έδωσαν σάρκα και οστά το προσωπικό του Βρεφονηπιακού Σταθμού και ΚΔΑΠ της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου Μεγαλόπολης και του Παιδικού Σταθμού της Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης ΝΠΔΔ. Πρωταγωνιστές ήταν οι μαθητές των σχολείων της πόλης μας.




Μεγάλη ήταν και η συνεισφορά των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, των Εκπροσώπων και των Πολιτιστικών Συλλόγων των Κοινοτήτων του Δήμου μας και φυσικά των χορηγών μας, που με την υποστήριξή τους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή των εκδηλώσεων. Φυσικά το μεγαλύτερο συστατικό επιτυχίας των εκδηλώσεων ήταν η θέληση και η άψογη συνεργασία όλων των παραπάνω.
Παρά το πολύ μικρό κόστος (το 1/5 σε σύγκριση με άλλες χρονιές) το Καρναβάλι Μεγαλόπολης είχε μεγάλη επιτυχία και κατάφερε στο μέγιστο να διασκεδάσουν όλοι παρά τις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε.
Είμαστε σίγουροι πως ο θεσμός του Καρναβαλιού Μεγαλόπολης, θα παραμείνει ακλόνητος κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, γιατί προσφέρει ψυχαγωγία, χαρά και διασκέδαση στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής μας.

Σχόλια