Tώρα ξυπνήσατε;

30 χρόνια ψηφίζατε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, 30 χρόνια ψηφίζατε τα ίδια πρόσωπα, τα πρόσωπα που έβαζαν...
τα παιδιά σας στο δημόσιο για μια ψήφο.

30 χρόνια δεν σας ένοιαζε που στέλνατε τα παιδιά σας φροντιστήριο για να μπουν σε μια σχολή, δεν σας ένοιαζε που κάποια παιδιά δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να το κάνουν. Τώρα που βλέπετε οτι και τα δικά σας παιδιά δεν έχουν μέλλον σας έπιασε ο πόνος;

Όχι δεν δέχομαι να αντιδρώ μαζί με ανθρώπους που 30 χρόνια κουνούσαν μπλε και πράσινα σημαιάκια, με ανθρώπους που ζητούσαν να εκτελεστούν οι μετανάστες και την ίδια ώρα να γίνονται συνδρομητές στη unicef νομίζοντας οτι έτσι προσφέρουν στην κοινωνία.

Όχι δεν δέχομαι να αντιδρώ μαζί με τη γενιά του big brother και της glamουριάς, τη γενιά που δεν τη νοιάζει τίποτε άλλο από το πώς θα διασκεδάσει στα μπουζούκια το Σάββατο, τη γενιά της Βίσσης και της Βανδής, τη γενιά του ακριβού αυτοκινήτου και της καλοπέρασης.

Όχι αδέρφια, κάθε λεπτό που περνάει και κάποιο παιδί στον κόσμο πεθαίνει απο ασυτία, από έλλειψη πόσιμου νερού, από κάποια αρρώστια, από μία σφαίρα σε έναν πόλεμο που άνθρωποι σαν και αυτούς ψηφίζατε τόσα χρόνια στήριζαν και στηρίζουν με την πολιτική τους.

Όχι αδέρφια, αυτή η κρίση, αυτή η κατάσταση δεν υπάρχει 2-3 χρόνια υπάρχει δεκαετίες, έναν ολόκληρο αιώνα και δεν θα διαμαρτυρηθώ μαζί σας για να σώσω το δικό σας σπίτι ή το δικό σας πορτοφόλι.

Υπάρχει ένας πόλεμος παγκόσμια εδώ και δεκαετίες, υπάρχει ένα παγκόσμιο σύστημα που καθορίζει ποια χώρα θα πτωχεύσει, ποια χώρα θα αναπτυχθεί, ποια χώρα θα καταστραφεί είτε με στρατιωτικό είτε με οικονομικό πόλεμο.

Σε αυτόν τον πόλεμο ήσασταν αμέτοχοι εδώ και 30 χρόνια και μόλις άρχισε να παίρνει φωτιά το σπίτι σας καταλάβατε οτι και εσείς θα είστε θύματα του.

Βγείτε και φωνάξτε μόνοι σας γι'αυτά που οι ανθρωπότητα φωνάζει εδώ και 100 χρόνια και εσείς το καταλάβατε πριν λίγο καιρό από το facebook.

Αναγνώστης του tro-ma-ktiko.blogspot.com

Σχόλια