ΈΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ !!!

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση που πρώτα μετέδωσαν ιταλικά ΜΜΕ για την έκδοση, με διάταγμα του Ρώσου πρωθυπουργού Βλαντιμίρ Πούτιν, διεθνούς εντάλματος σύλληψης εναντίον του «τρομοκράτη", όπως τον χαρακτηρίζει η Μόσχα, ΧρηματιστήΤζορτζ Σόρος.

Η πρωτοφανής για την διεθνή οικονομική σκηνή αυτή δίωξη για απάτη, αιτιολογείται απο την πλευρά του Βλ. Πούτιν με το σκεπτικό πως ο Σόρος "ενεπλάκη σε μη εξουσιοδοτημένη χρήση παραγώγων με ξένα νομίσματα, με σκοπό να επιτεθεί στη ρωσική χρηματιστηριακή αγορά".

Συγκεκριμένα αναγράφεται στη δίωξη πως μέσα από τη χρήση των παραγώγων, που χρησιμοποιούν οι τράπεζες του Λουξεμβούργου, ο Σόρος παραβιάζει τους όρους της «Βασιλείας ΙΙ», που προέκυψε μετά από συμφωνία των κρατών της ΕΕ για τον τραπεζικό τομέα.
Να σημειωθεί πως κατά την τελευταία του επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Τράπεζα των ΗΠΑ Μπεν Μπερνάνκι, ο κύριος Πούτιν διαμήνυσε ότι η Ρωσική Ομοσπονδία δεν θα δείξει καμία ανοχή σε πρόσωπα, όπως ο Τζορτζ Σόρος και ο Μαρκ Ριτς, που μετέχουν σε απάτες με παράγωγα νομίσματα, που μπορούν να αποσταθεροποιήσουν την παγκόσμια οικονομία.

www.prezatv.blogspot.com

Σχόλια