18-21/11 ΕΚΛΟΓΈΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Δίνουμε το παρόν:

-για τη του συνόλου των επιχειρήσεων με πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα.

-για την αξιοποίηση των νέων αναπτυξιακών πεδίων της περιοχής («πράσινη» ανάπτυξη, τεχνολογία, πολιτιστική κληρονομιά, διαχείριση απορριμμάτων).

-για την ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας και των υγιών συνθηκών ανταγωνισμού χρειάζονται όσο ποτέ.

..είναι υποχρέωσή μας να αυξήσουμε την πιθανότητα να φέρουμε εκ νέου αποτελέσματα με το να κάνουμε περισσότερα με ...λιγότερα !
Με εκτίμηση,

Δημήτρης Π. Μπερτζελέτος

Υποψήφιος με το ʽΑνοιχτό Επιμελητήριοʼ- επικεφαλής Γιάννης Μπουντρούκας

Τμήμα Υπηρεσιών



Δίνουμε το παρόν:

-Τώρα που η καινοτομία σημαίνει δικτύωση του συνόλου των επιχειρήσεων με πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα.

-Τώρα που η καινοτομία σημαίνει αξιοποίηση των νέων αναπτυξιακών πεδίων της περιοχής («πράσινη» ανάπτυξη, τεχνολογία, πολιτιστική κληρονομιά, διαχείριση απορριμμάτων).

-Τώρα που η ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας και των υγιών συνθηκών ανταγωνισμού χρειάζονται όσο ποτέ.

Όταν τα νέα κοινωνικά ζητήματα μιλούν για ανασυγκρότηση των τοπικών κοινοτήτων, την ενίσχυση της πρωτογενούς οικονομίας, την επανασύνδεση των πόλεων με την ύπαιθρο, τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη βιώσιμη καταναλωτική συμπεριφορά δεν μπορούμε να μένουμε θεατές.

Το ‘ανοιχτό επιμελητήριο’ είναι ο θύλακας για αποτελεσματική δράση, για έξυπνη επιχειρηματικότητα και μακροπρόθεσμη στρατηγική ανεξάρτητη από συγκυρίες και κινδύνους.

Χρειαζόμαστε το ‘ανοιχτό επιμελητήριο’ για να αυξήσουμε τις πιθανότητες για το καλύτερο δυνατό σενάριο του μέλλοντός μας..

..είναι υποχρέωσή μας να αυξήσουμε την πιθανότητα να φέρουμε εκ νέου αποτελέσματα με το να κάνουμε περισσότερα με ...λιγότερα !

Σχόλια