ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΑΛΑΠΑΝΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ

Ο κ. Τατούλης έχοντας τη λογική του «αυτοκράτορα» επιθυμεί να «περιστοιχίζεται μόνο από αυλικούς». Επίσης το περίεργο «πείραμα» της «Νέας Πελοποννήσου», όπως τονίζαμε και προεκλογικά, θέλει να το μετατρέψει σε πολιτικό μόρφωμα. Γι’ αυτούς τους λόγους έχει στόχο να εξοντώσει όχι μόνο όσους ασκούν κριτική στην πολιτική στις πράξεις και στις παραλήψεις του όπως συμβαίνει και με την παράταξή μας, στην οποία συνεχώς επιτίθεται και με χυδαιότητες, ψεύδη και συκοφαντίες που ορισμένες υπάγονται όχι στη σφαίρα της πολιτικής αντιπαράθεσης αλλά στη σφαίρα του ποινικού δικαίου. Επίσης στόχο να εξοντώσει έχει και όσους έχουν διαφορετική γνώμη, άποψη και αξιοπρέπεια.

Ο κ. Μαλαπάνης για λόγους προσωπικής αξιοπρέπειας δεν μπορούσε να παραμείνει αφού έξω από κάθε πολιτική ηθική με την οποία έχει πάρει διαζύγιο ο κ. Τατούλης τον προσέβαλε και επιχείρησε να τον απαξιώσει.

Με τον κ. Μαλαπάνη είχαμε και έχουμε πολιτικές διαφορές αλλά...



αυτή μας η αντιπαράθεση η οποία πολλές φορές ήταν έντονη κινείτο πάντοτε σε πολιτικά πλαίσια. Είναι ένας άνθρωπος ευγενής και με ήθος. Θα είναι πλήγμα για το νομό Μεσσηνίας η παραίτησή του γιατί με την μεθοδικότητα που τον διακρίνει, τη σοβαρότητα και την μεγάλη του εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, μπορούσε να βοηθήσει στην προώθηση και επίλυση προβλημάτων της Μεσσηνίας.

13 Ιουλίου 2011

Ο επικεφαλής του συνδυασμού

«Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου»

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ

Σχόλια