Σαράντης: ο Χαμαιλέοντας της ποπ.

Ονομάζετε Σαράντης Κρεμiζάκης αλλά ο κόσμος τον έμαθε με το μικρό του όνομα: Σαράντης. Γεννημένος στις 29 Αυγούστου.

Ξεκίνησε από σχολικές χορωδίες, και αργότερα στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου του κι άρχισε τις πρώτες συναυλίες στα μέρη του με διάφορους καλλιτέχνες. Παράλληλα γράφει παιδικά βιβλία, στίχους, παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής, φωνητικής και χορού.

Διαβάζοντας τις αγγελίες σε εφημερίδα βρίσκει ένα πρακτορείο και εργάζεται σαν κομπάρσος σε διάφορα τηλεοπτικά διαφημιστικά αλλά λίγες μέρες μετά σαν συμπρωταγωνιστής σε διαφήμιση για τυχερό παιχνίδι κλήρωσης καθώς και αργότερα στο Μέγαρο μουσικής Αθηνών στην Ιταλική παράσταση «Δον Κάρλος».

Με τα χρήματα που έβγαζε πήγαινε σε στούντιο ηχογράφησης και ηχογραφούσε κομμάτια άλλων καλλιτεχνών. Λίγες μέρες αργότερα γνωρίζει τον Dj Epifaneio κι αφού ακούει το Demo του ενθουσιάζετε και ξεκινούν την συνεργασία. Βγάζουν το πρώτο κομμάτι που ακούει στο όνομα «Πες μου» με ύφος ηλεκτρικής κιθάρας και σε στίχους του ίδιου. Το κομμάτι γίνετε δεκτό μέσω της επιτροπής του μουσικού καναλιού Mad όπου και ακούγετε για πρώτη φορά στο μουσικό διαγωνισμό Mad for positive energy και παίρνει καλή θέση.

Το κομμάτι του παίζετε σε διάφορα ραδιόφωνα, ο τύπος γράφει γι αυτόν και ένα μέρος του κόσμου τον γνωρίζει και θέλει συνέχεια στα τραγούδια του.



Λίγο καιρό αργότερα βγαίνει και το δεύτερο κομμάτι του με τίτλο «Βινύλιο», σε ύφος χορευτικό Trance όπου τον βοηθάει να δούμε και τις χορευτικές του ικανότητες καθώς και σόου. Στη συνέχεια γράφει κι άλλα τραγούδια σε underground στούντιο και διάφορα Κλαμπ τα παίζουν. Ταυτοχρόνως εμφανίζετε στις ψυχαγωγικές εκπομπές όλων τον καναλιών. Οι διάφορες εκκεντρικές εμφανίσεις, αμφιβολίες, αντιδράσεις και ο παράξενος χαρακτήρας βαπτίζετε από τους θαυμαστές του «ο Χαμαιλέοντας της ποπ» και δείχνει να χαίρετε γι αυτό.

Γνωστός πλέον συμμετάσχει για φιλανθρωπικούς σκοπούς στα τηλεπαιχνίδια: «Γεια σου Δαρβίνε» - Αντένα και «Ταυτότητα» - Σταρ, ενώ η επίσημη σελίδα του δήμου όπου ανήκει θεωρεί τον Σαράντη ένα από τα δημοφιλέστερα άτομα της περιοχής που υπάρχουν και του κάνουν αφιέρωση.

Είναι δημιουργός ενός γκρουπ με το όνομα «Κόκκινη κλωστή» όπου αναφέρετε
ότι φορώντας μια κόκκινη κλωστή στο αριστερό χέρι σου συμπάσχεις, υποστηρίζεις και δεν δείχνεις καθόλου ρατσισμό για τα άτομα που πάσχουν από διάφορες ασθένειες ,παθήσεις, δεν σε ενδιαφέρει για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις, δεν σε ενδιαφέρει ακόμα για το ποιο χρώμα φυλής έχουν, η από που προέρχονται, αν είναι λεπτοί αν είναι παχουλοί, αν έχουν κινητικά προβλήματα η ακόμα αν δεν ξέρουν να μιλάνε και να φέρονται.

Μετά τα τραγούδια που ηχογραφούσε σε underground στούντιο, σειρά έχουν επαγγελματικά στούντιο και καινούργιους παραγωγούς που γνωρίζει σε κλαμπ και σε πάρτυ. Σε συνεργασία με νέους παραγωγούς ( Odyssey team - Πάρης Κάλπος ) ηχογραφεί καινούργια κομμάτια με πολλή διαφορετικό ύφος από τα προηγούμενα, τρία από αυτά ακούνε στο όνομα: «Δεν μπορώ» σε ύφος 80’s με συνοδεία σαξοφώνου, «Το κινητό μου» σε ύφος χορευτικό ποπ και το "The story that ends", όπου ακούγονται για πρώτη φορά σε φεστιβάλ, τηλεοπτικές εκπομπές και γιορτές μουσικής.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του βίντεοκλιπ με τίτλο "Το κινητό μου" σε συνεργασία με γνωστό Αμερικάνο ράπερ που του εξασφαλίζει το εισιτήριο για το εξωτερικό αφού το μισό είναι στα ξένα, λίγες μέρες μετά από την εμφάνισή του στα καλλιστεία του Mr. & Mrs Beauty 2011 από το πρακτορείο που κάποτε εργαζόταν πριν λίγα χρόνια σαν κομπάρσος και τώρα βλέπει πως με δουλειά και υπομονή πως αλλάζουν τα πράγματα. Είναι περήφανος για ότι κι αν έχει κάνει και δεν μετανιώνει για όλες τις εμφανίσεις του που έχουν συζητηθεί τηλεοπτικά γιατί μέσα από όλες αυτές τις μεταμφιέσεις έγινε γνωστός στον κόσμο. Από τότε που ντυνόταν γυναίκα μιμούμενος διάφορους καλλιτέχνες, φορώντας σκοτσέζικες φούστες... μέχρι κλόουν για να ψυχαγωγεί μικρά παιδάκια σε πάρκα και πάρτυ.



Ετσί λοιπόν ξεκίνησε ο Χαμαιλέοντας της ποπ...

http://www.facebook.com/group.php?gid=20018516559&v=app_2392950137


Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
χαχαχαχααχαχα

τι γκιοζης είναι αυτός ρε .....τον έχετε και για μούρη στο χωριο βρε ψόφιοι....