ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Γ.Σ.Μ. ΛΥΚΑΙΑ διοργανώνει φιλικό αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό με την συμμετοχή δύο μεγάλων ομάδων. Οι γυναίκες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα αναμετρηθούν με τις γυναίκες του ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ σε ένα φιλικό αγώνα στη μνήμη της 18χρονης αθλήτριας - βολλευμπολίστριας του συλλόγου "ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΕΛΗ" το Σάββατο 30/04/2011 και ώρα 18:00 στο κλειστό γήπεδο της Μεγαλόπολης.
Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Διεθνής Διαιτητής και Καθηγητής Διαιτησίας "Ε...παμεινώνδας Γεροθόδωρος" του Συνδέσμου Αθηνών και Αν. Αττικής ο οποίος εκπροσώπησε διαιτητικά την χώρα μας στο πρόσφατο final four του champions league που διεξάχθει στο BOLZANO της ΙΤΑΛΙΑΣ.

Με δεύτερο διαιτητή τον "κ. Δάρρα Αθανάσιο" του Συνδέσμου Πελοποννήσου από την Μεγαλόπολη.
Τα έσοδα απ'το συμβολικό ποσό του εισιτηρίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό σε μια προσπάθεια του συλλόγου να βοηθήσει τα παιδιά που δίνουν την μάχη με την επάρατη νόσο.
Την αναμέτρηση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. "κ.ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ" και εκπρόσωποι του Δ.Σ. καθώς επίσης και ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Π. και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. "κ.ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΑΣΗΣ". Όπως και ξεχωριστές προσωπικότητες απ'τον χώρο του αθλητισμού (Διαιτητές Προπονητές Αθλητές)
Την Παρασκευή 29/04/2011 και ώρα 14:00 στο πνευματικό κέντρο θα δοθεί συνέντευξη τύπου από τους προπονητές και εκπροσώπους των αθλητριών των δύο ομάδων και του διοργανωτή συλλόγου.
.

Σχόλια