Ο κατεξοχήν ένοχος είναι ο ελληνικός λαός!

Εντολές παίρνουμε μόνο από τον λαό»

Η μεταμεσονύκτιες δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, οι οποίες φαινομενικά στρέφονταν κατά της τρόικας, περιείχαν και την δήλωση βόμβα: Ο κατεξοχήν ένοχος είναι ο ελληνικός λαός!

Συνειδητοποιεί ο μέσος Έλληνας το τι προσβολή αποτελεί αυτή η δήλωση: «Εντολές παίρνουμε μόνο από τον λαό»; Από την άλλη όμως δεν έχουν και δίκαιο; Δεν τους παρέδωσε το 43,92% του ελληνικού λαού την εξουσία και δεν είναι άρα συνένοχοι σε όσα έχουν διαδραματιστεί στον τόπο μας τον τελευταίο καιρό;Η δικαιολογία ότι τους παροδήγησε ο ψιλός από την Μινεσότα με...ψεύτικες δηλώσεις, δεν στέκει, διότι πρόσφατα, με της δημοτικές εκλογές (Καλλικράτης), τους δόθηκε η ευκαιρία να δείξουν την δυσαρέσκειά τους και δεν το έκαναν, στο βαθμό τουλάχιστον που απαιτούσαν οι περιστάσεις.

Ας μη γελιόμαστε λοιπόν. Η Κυβέρνηση αυτή έχει την λαϊκή νομιμοποίηση και αυτό είναι η αιτία του κακού! Κανένας λαός, αν ήταν άμοιρος ευθυνών, δεν θα είχε ανεχτεί αυτήν την εν ψυχρό λεηλασία. Κανένας λαός, που σέβεται τον εαυτό του, δεν θα καθόταν αδιαμαρτύρητα να ακούει τον Μίκυ Μάους (Ντερούζ) της Ε.Ε. και τον Γκούφη (Τόμσεν) του ΔΝΤ, να εκτονώνει επάνω του όλα τα ψυχολογικά απωθημένα του.

Η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι συνένοχη.

Αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός, γι αυτό δεν κουνιέται φύλλο!

από


Σχόλια