Δεν πληρώνουμε δεν πληρώνουμε Χειροπέδες στα μουτρα σας

H συμπαράστασή του στον Απόστολο Γκλέτσο εκφράζει το Πανελλαδικό Συντονιστικό Επιτροπών Αγώνα Ενάντια στα Διόδια. Σε σχετική ανακοίνωση εκφράζει έμπρακτα «την αλληλεγγύη του προς τον συλληφθέντα Α. Γκλέτσο, από την κυβέρνηση του Δ.Ν.Τ. και των πολυεθνικών. Στη συγκυρία της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης, του μνημονίου, των περιστολών των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων και του ξεπουλήματος των δημοσίων κοινωνικών αγαθών, οι κυβερνώντες, οι οποίοι δεν αποτελούν τίποτε άλλο από το πολιτικό προσωπικό των πολυεθνικών εταιριών και των τραπεζών, απαντούν στους αγωνιστές με καταστολή και τρομοκρατία!

Δεν τρομοκρατούμαστε! Εξοργιζόμαστε!

Το Πανελλαδικό Κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ είναι αλληλέγγυο σε οποιονδήποτε συναγωνιστή διώκεται από το τρομο-κράτος και τις εταιρίες των χαρατσιών. Η απάντηση μας θα δοθεί στο δρόμο με δυναμικές κινητοποιήσεις! Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση του Α. Γκλέτσου. Απαιτούμε να μην ασκηθεί εναντίον του καμία δίωξη. Απαιτούμε την άμεση παύση οποιασδήποτε δίωξης εναντίον οποιουδήποτε μέλους του κινήματος.

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των δημόσιων δρόμων από τον Προκρούστη των εταιριών και του κράτους. Όλοι στην Παμφθιωτική ανοιχτή συνέλευση, το Σάββατο 15-1-11, στις 18:00, στο Εργατικό Κέντρο Λαμίας, (πλατεία Διάκου), να αποφασίσουμε την συνέχιση των κινητοποιήσεων μας!

Σχόλια