Χωρίς ΚΤΕΟ και ασφάλεια το ασθενοφόρο του Κ.Υ. Μεγαλόπολης

Ένα παράξενο ατύχημα –ευτυχώς, χωρίς συνέπειες- βίωσε ένας νεαρός αστυφύλακας, που έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος δύο φορές μέσα σε λίγες μόνο ώρες! Την δεύτερη φορά, μάλιστα, τράκαρε το… ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο, το οποίο αποδείχθηκε ότι δεν πληρούσε τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να κυκλοφορεί!

Αρχικά, ο 19χρονος που υπηρετεί ως δόκιμος αστυνομικός, είχε τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητό του και τραυματίστηκε κοντά στην Μεγαλόπολη…
Το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας έφτασε για να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Όμως, φτάνοντας έξω από τα Επείγοντα, ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε πάνω στα… παρκαρισμένα αυτοκίνητα!

Και ενώ ο νεαρός δόκιμος μεταφερόταν στα Επείγοντα, οι άνδρες της Τροχαίας Καλαμάτας έκαναν έρευνα για να διευκρινίσουν τα αίτια του ατυχήματος… Και τότε, έμειναν άφωνοι όταν διαπίστωσαν ότι το ασθενοφόρο, που ανήκει στο δήμο Γόρτυνος και έχει παραχωρηθεί ως δωρεά στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης, όχι μόνο δεν έχει περάσει από ΚΤΕΟ όπως θα έπρεπε, αλλά και η ασφάλειά του έχει λήξει! Για καλή τους τύχη, ούτε ο ίδιος ο οδηγός ούτε ο 19χρονος τραυματίας έπαθαν κάτι κι έτσι το κακό περιορίστηκε στις υλικές ζημιές.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το ασθενοφορο ειχε περασει ΚΤΕΟ το καλικαιρι που μας περασε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
...και η Τροχαία Καλαμάτας απλά είπε ψέματα, έτσι συνάδελφε;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ελεξτε πρωτα τις πληροφοριες σας και μετα σχολιαστε.το ασθενοφορο ειχε περασει ΚΤΕΟ τον Ιουλιο.