Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Θανάσης Πετράκος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Θανάσης Πετράκος και η Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Πάνυ Φουφοπούλου προέβησαν στην ακόλουθη δήλωση:

Η ελληνική κυβέρνηση στα πλαίσια της, καθ’ υπαγόρευση των ΗΠΑ, ελληνοϊσραηλινής προσέγγισης οργανώνει από τις 11 έως τις 14 του Οκτώβρη κοινή εκπαιδευτική άσκηση µε ελικόπτερα από Ελλάδα και Ισραήλ στην Πελοπόννησο.

Λίγες βδομάδες μετά την βίαιη και δολοφονική επέμβαση στους ακτιβιστές του «Στόλου της Ελευθερίας» και αφού επισκέφθηκε και υποδέχτηκε θερμά τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, η κυβέρνηση αποφασίζει να μετατρέψει την Πελοπόννησο σε πεδίο πολεμικών δοκιμών. Ισραηλινοί κομάντος και ελικόπτερα θα υλοποιήσουν για τρεις μέρες στρατιωτικές ασκήσεις.
Με τη συμβολή της χώρας μας, πιο εκπαιδευμένοι, θα επιστρέψουν στο Ισραήλ για να συνεχίσουν τις επιδρομές σε Παλαιστίνη και Λίβανο ή θα είναι σε ετοιμότητα ενόψει του νέου πολέμου που ετοιμάζεται στο Ιράν.
Η απάντηση των πολιτών της Πελοποννήσου δε μπορεί να είναι άλλη από την άρνηση να χρησιμοποιηθεί ο τόπος μας για πολεμικές δοκιμές.
Οι παρατάξεις των κυρίων Δράκου και Τατούλη, και ειδικά οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες Αρκαδίας τι θέση παίρνουν;


Τρίπολη 11/10/2010

Σχόλια