ΟΔΥΝΗΡΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΝΙΣΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΓΟΝΤΙΚΑΣ

Περιοδεία στους χώρους του επισιτισμού , καθαριότητας και των διοικητικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου Κορίνθου πραγματοποίησαν την Δευτέρα 13/9/2010 ο Νίκος Γόντικας , υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου και η Ειρήνη Ακαρέπη υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας με το ψηφοδέλτιο της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ που στηρίζει το ΚΚΕ .
Την βαθειά τους δυσαρέσκεια εκφράσανε οι εργαζόμενοι για την εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική , την ανησυχία τους για το μέλλον . Οδυνηρές θα είναι οι συνέπειες για την περίθαλψη του λαού και για τους εργαζόμενους στον χώρο της δημόσιας υγείας από την εφαρμογή του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ , τόνισε ο Νίκος Γόντικας .
Περικοπές στην κρατική χρηματοδότηση θα υπάρχει, τα Νοσοκομεία θα λειτουργούν σαν ιδιωτικές επιχειρήσεις φορτώνοντας με νέα χαράτσια το λαό και τα ασφαλιστικά του ταμεία ,περικοπές στις αποδοχές των εργαζομένων , μείωση προσωπικού , εντατικοποίηση της εργασίας, υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Οι εργαζόμενοι δεν αξιοποίησαν το προηγούμενο διάστημα τις προειδοποιήσεις και τις εκτιμήσεις του ΚΚΕ για την αντιλαϊκή θύελλα που ετοιμάζουν οι κυβερνήσεις και τα κόμματα της πλουτοκρατίας, η Ευρ. Ένωση και έδωσε υψηλά ποσοστά σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Τώρα είναι η ώρα με βάση την πείρα τους να τιμωρήσουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για την δημαγωγία, την κοροϊδία, τα ψέματα που είπαν , για την αντιλαϊκή τους πολιτική. Να ρίξουν χαμηλά τα ποσοστά τους.
Η αποχή βολεύει , ενισχύει τον δικομματισμό, αριθμητικά και πολιτικά. Γι αυτό τα κεντρικά ΜΜΕ που ελέγχονται από την πλουτοκρατία έστρεψαν το λαό στην αποχή στις ευρωεκλογές και εν μέρει στις τελευταίες εθνικές.
Υπάρχει επιλογή για τους εργαζόμενους για να εκφράσουν αποτελεσματικά την αγανάκτηση τους , να δώσουν προοπτική στον αγώνα τους: Η υπερψήφιση των ψηφοδελτίων της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, γιατί και από την θέση των αιρετών στην Περιφέρεια που αποτελεί με τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ισχυρό τμήμα του κρατικού μηχανισμού για την εφαρμογή της αντιλαϊκή πολιτικής , θα βάλουν εμπόδια , είναι οι μόνοι που μπορούν να απειθαρχήσουν σ΄ αυτήν ,να συμβάλουν στην οργάνωση της λαϊκής πάλης για τον άλλο δρόμο ανάπτυξης με επίκεντρο τις λαϊκές ανάγκες και όχι το μονοπωλιακό κέρδος.

Σχόλια