ΙΟΣ ΔΥΤΙΚΟΥ ΝΕΙΛΟΥ‏

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ :

1) Απόφαση : Όσοι αλλοδαποί έχουν συμπληρώσει 6 χρόνια στα ελληνικά θρανία παίρνουν ελληνική υπηκοότητα και ψηφίζουν στις επόμενες εκλογές ! Κοσμοσυρροή στα Λύκεια για βεβαιώσεις σπουδών απο αλλοδαπούς . Δεν έχει σημασία αν ΕΜΑΘΕΣ κάτι . Δεν έχει σημασία η ΔΙΑΓΩΓΗ που έδειξες ! Αρκεί να συμπλήρωσες 6 χρόνια ( έστω και στάσιμος ; ) . Βιάζονται να εξασφαλίσουν ψηφοφόρους . Το βλέπουν οτι απο τους γηγενείς δεν πρόκειται να πάρουν τίποτα .


2) Μόλις η υπ ου ρ γός Παιδείας επιστρέφει απο την μάζωξη της γνωστής λέσχης ( μη λέμε ονόματα τώρα ... ) διατάζει τέστ μαντού για την φυματίωση στους εκπαιδευτικούς .
Λίγες μέρες μετά , τα πρώτα τσιμπήματα των κουνουπιών ( τουλάχιστον στην Καβάλα ) είναι εξαιρετικά μολυσματικά και αφήνουν σημάδια , στα παιδιά , που μέχρι σήμερα δεν έχουν χαθεί . Μετά εμφανίζονται τα πρώτα θύματα του ιού του Δυτικού Νείλου .
Ο ιός προέρχεται απο περιοχές της Αφρικής , Μ. Ανατολής και Ανατ. Ευρώπης . Υποτίθεται οτι μεταδίδεται απο κουνούπια που τσίμπησαν προηγουμένως μολυσμένα πουλιά . Μέχρι 14 ημέρες μετά εμφανίζονται τα συμπρώματα της ασθένειας .
Προσέξτε οτι στην τηλεόραση κανείς δεν μιλά για την ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ του ιού . Η πρώτη μας σκέψη πάει σε μετανάστες - φορείς . Μα αφού δεν μεταδίδεται ( λένε ) απο κουνούπι που τσίμπησε μολυσμένο άνθρωπο . Εξ' άλλου οι μετανάστες δεν ήρθαν φέτος στην Ελλάδα . Να πιστέψουμε οτι τα κουνούπια τσίμπησαν μολυσμένα πουλιά ; Πού τα βρήκαν ; Έχει μείνει πουλί πετούμενο στην Ελλάδα ;
Μήπως ιός ήταν μέσα στο τέστ μαντού ; Μια υπόθεση κάνω . Τραβηγμένη μέν αλλά για σκεφθείτε το : Αν ήθελαν να μολύνουν τον πληθυσμό στο ΤΕΣΤ ΜΑΝΤΟΥ θα το έβαζαν ! Εκεί που όλοι θα το θεωρήσουν αφελή "συνομωσιολογία" όταν το πούμε !
Εξ' άλλου υπάρχουν και δύο ΥΠΟΠΤΑ στοιχεία που συνηγορούν στην θεωρία

# Η βιασύνη της υπουργού να μας "σώσει" απο την φυματίωση ( μες το κατακαλόκαιρο ! ) και
# Οι δερματικές μολύνσεις απο τα τσιμπήματα των κουνουπιών τις πρώτες μέρες του Ιουλίου .

Σχόλια