ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Κ.Α - ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΕΘ 2010‏

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Συνάδελφοι - ισσες

Στα φετινά εγκαίνια της ΔΕΘ για άλλη μια φορά τα Συνδικάτα κινητοποιούνται. Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ διοργανώνουν πανελλαδικό συλλαλητήριο στις 11 Σεπτέμβρη 2010 στη Θεσσαλονίκη στις 6:30 το απόγευμα στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Μπροστά στη νέα λαίλαπα της κυβέρνησης οι αγώνες των εργαζόμενων πρέπει να περάσουν σε συντονισμένη πανεργατική αντεπίθεση.
Για την εργατική τάξη δεν πάει άλλο πια!
Ο συντονισμένος πανεργατικός, ταξικός ξεσηκωμός είναι μονόδρομος. Μοναδικό τρόπος ανατροπής της νεοφιλελεύθερης λαίλαπας είναι και παραμένει η οργάνωση της αντίστασης και των εργατικών - κοινωνικών αγώνων.


Η πρώτη μας απάντηση πρέπει να είναι μαζική, ενωτική και μαχητική. Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε η κινητοποίηση της ΔΕΘ να αποτελέσει την αφετηρία που θα ξηλώνει το Μνημόνιο και θα μας αποδεσμεύει από την μέγγενη του Μηχανισμού Στήριξης, για να ακυρωθούν στην πράξη οι αντεργατικές, αντιλαϊκές πολιτικές.

Το συνδ. κίνημα της Αρκαδίας, στο αγωνιστικό αυτό ραντεβού, θα δώσει το δικό του παρών. Θα ενώσουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους από όλη τη χώρα.
Να δώσουμε σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση, την τρόικα και τους εργοδότες.

Η συμμετοχή όλων μας είναι επιβεβλημένη για να σταματήσουμε την επίθεση στα δικαιώματά και τις κατακτήσεις μας.
Το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας αποφάσισε τη συμμετοχή του στη Δ.Ε.Θ και θα δρομολογήσει λεωφορείο για την Θεσ/κη.
ΚΑΛΟΥΜΕ τους εργαζόμενους από όλη την Αρκαδία να δηλώσουν την συμμετοχή τους στα Σωματεία και στο Εργατικό Κέντρο.

Αναχώρηση: Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 7:30 π.μ από Μεγ/λη και 8:30 από Τρίπολη.
Επιστροφή: Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου το πρωί από Θεσ/κη.
Δηλώσεις Συμμετοχής: Τηλ.: 2710 - 222218, 69370528880, 6976403024




Το Δ.Σ του Ε.Κ.Αρκαδίας

Σχόλια