ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ troktikou ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ

Φαίνετε πως κάποιοι ενοχλήθηκαν πολύ από τις αναρτήσεις του troktikou

Δολοφόνησαν τον δημοσιογράφο Σωκράτη ΓκιόλιαΚαρτέρι θανάτου έστησαν άγνωστοι στον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια έξω από το σπίτι του στην οδό Δαιδάλου στην Ηλιούπολη...
Ο δημοσιογράφος, πατέρας ενός παιδιού δύο ετών, εκτελέστηκε στις 05:25 το πρωί.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία, άγνωστος τον κάλεσε τηλεφωνικώς ή του χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος και του ζήτησε να βγει στην είσοδο. Μόλις βγήκε στην είσοδο της πολυκατοικίας, τον πυροβόλησαν τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Oι δράστες είναι τρία άτομα που διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο.

Πιθανότατα η αιτία της δολοφονίας του είναι η συμμετοχή του στο troktiko
To blog που συμμετείχε...
...βασίζεται στην ελεύθερη πληροφορία και έχει γίνει το πιο δημοφιλές site στην Ελλάδα με εκατομμύρια επισκέπτες κάθε μέρα. Αν και δεν είναι τέλειο, σήμερα στην εποχή που τα ΜΜΕ στην Ελλάδα πλέον έχουν μπει σε ομίλους που σχεδόν ποτέ δεν κάνουν κριτική σε κυβερνήσεις αλλά πάντα με διδακτορικό τρόπο ελέγχουν τι θα μπει και τι όχι, το troktiko ήταν όπως λέει και η NEW EUROPE, η τέταρτη εξουσία.

Αυτή η δολοφονία αποδεικνύει ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ την ύπαρξη παρακράτους και πανίσχυρων κυκλωμάτων που δρουν εν ψυχρώ, που εκτελούν πληρωμένα συμβόλαια, που προσπαθούν να εδραιώσουν τον φόβο και την αδιαφάνεια στη κοινωνία.

"Πριν λίγο ο Σκάι ανέφερε ότι η δίωξη θα εξετάζει την άρση ανωνυμίας του blog λόγο των τελευταίων αναρτήσεων πριν "φύγει" ο Σωκράτης μας. Αυτές οι αναρτήσεις οπως ανέφερε ο σκάϊ αναφερόντουσαν σε επιχερηματία που είχε αστυνομική κάλυψη κτλ..

Σχόλια