Νέο συλλαλητήριο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ για ασφαλιστικό

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συλλαλητήριο πραγματοποιούν στις 19.00 την Τετάρτη 16 Ιουνίου στην πλατεία Κλαυθμώνος, ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, με αίτημα την απόκρουση των αντιασφαλιστικών ρυθμίσεων της κυβέρνησης.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΓΣΕΕ, «οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να εντείνουν τον αγώνα και τις αντιδράσεις τους για να αποτρέψουν και να ακυρώσουν τις προσπάθειες ανατροπής της κοινωνικής ασφάλισης»...Ακόμη, επισημαίνεται ότι η ΓΣΕΕ «είναι αποφασισμένη να εντείνει και να κλιμακώσει τις αντιδράσεις και τις κινητοποιήσεις της για την υπογραφή μια ικανοποιητικής ΕΓΣΣΕ που θα ισχυροποιεί τον Θεσμό των Συλλογικών Συμβάσεων και θα ικανοποιεί τα δίκαια οικονομικά και εργασιακά αιτήματα των εργαζομένων».

Την Παρασκευή, η ΓΣΕΕ ανακοίνωσε την αναβολή της συνάντησης - διαπραγμάτευσης για τη νέα Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΕΓΣΣΕ), που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Ιουνίου. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συνάντηση αναβάλλεται για τις επόμενες ημέρες, λόγω απουσίας αντιπροσώπων των εργοδοτικών οργανώσεων..

Σχόλια