Εξεταστική καλεί Τριανταφυλλόπουλο


Να κλητεύσουν τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο αποφάσισαν οι βουλευτές της εξεταστικής επιτροπή για το σκάνδαλο της Siemens, προκειμένου να καταθέσει τα στοιχεία που ισχυρίζεται ότι κατέχει από το DVD του Μιχάλη Χριστοφοράκου.
Όπως έγινε γνωστό από τους μετέχοντες στην επιτροπή βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, η επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να κλητεύσει τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Μέσω της εκπομπής του στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, αλλά και από την εφημερίδα «Veto», ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έχει δηλώσει πως κατέχει υλικό από το DVD που περιέχει συνομιλίες του Μιχάλη Χριστοφοράκου με το δικηγόρο του στη Γερμανία, όπου καταγγέλλει πως κάποιοι τον εξεβίαζαν σε σχέση με αυτό.

Μάλιστα, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ανέφερε στην εκπομπή του πως στην εξάωρη συνομιλία του Χριστοφοράκου με τους συνηγόρους του εμπλέκονται σημαίνοντα πρόσωπα της πολιτικής ζωής του τόπου, μεταξύ των οποίων και δύο πρωθυπουργοί.

Εφ’ όσον ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος κληθεί να καταθέσει, θα πρέπει να προσκομίσει και το υλικό που ισχυρίζεται πως κατέχει, ενώ μετά την κατάθεση Τριανταφυλλόπουλου θα πάρει σειρά ο δικηγόρος του Ηλία Σκαρπέλη Γιάννης Μαντζουράνης.

ΠΗΓΗ

Σχόλια