Οι Ισραηλινοί μπορούν να μένουν σπίτι τους, για να αποφύγουν τη σύλληψή τους στην Ευρώπη!!!


Παρά το ότι έχουν καταλάβει τα πόστα στους Διεθνείς Οργανισμούς, παρά τη κατασκευή των "πυραμίδων" στα χρηματιστήρια και τη κατάληψη της παγκόσμιας οικονομικής εξουσίας, παρά την εξαγορά και τη προώθηση σάπιων πολιτικών στις εξουσίες των περισσότερων Ευρωπαϊκών κυβερνήσεων, τα σάπιο παγκόσμιο Σιωνιστικό καθεστώς τρέμει.
Ναι, οι κορυφαίοι Ισραηλινοί χέζονται στα βρακιά τους και ακυρώνουν ταξίδια στην Ευρώπη, φοβούμενοι μη συλληφθούν για εγκλήματα πολέμου!!!!!
Δείτε σε απόσπασμα τι έγραψε προχθές, η "The Washingtton Times":

Ο Νετανιάχου, μετά την αμφισβήτηση της έκθεσης του ΟΗΕ, σχετικά με τον πόλεμο στη Γάζα, προειδοποιεί τους αξιωματούχους του, για τους κινδύνους σύλληψής τους.


Από Eli Lake Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009


Το Ισραήλ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο περιορισμού των μετακίνησεων στην Ευρώπη, των ανώτερων υπαλλήλων και στρατιωτικών, φοβούμενοι ότι θα μπορούσε να συλληφθούν, μετά από την επίδικη έκθεση (Richard Goldstone) των Ηνωμένων Εθνών, με την οποία κατηγορείται το Εβραϊκό κράτος (για εγκλήματα πολέμου) κατά των αμάχων, στον πόλεμο στη Γάζα, στις αρχές του τρέχοντος έτους (2009).

Ο Avital Leibovich, εκπρόσωπος των Αμυντικών Δυνάμεων του Ισραήλ, δήλωσε στη "The Washington Times" τη Δευτέρα: "Επί του παρόντος δεν υπάρχει ειδική σύσταση-οδηγία και διάφοροι ανώτεροι αξιωματούχοι συνεχίζουν τα ταξίδια τους, όπως είχαν προγραμματιστεί. Πάντως, βρισκόμαστε σε επαφή και συζητούμε με το Υπουργείο Εξωτερικών και άλλες νομικές αρχές, για το εάν χρειάζεται να ληφθούν πρόσθετα μέτρα, όπως ενδεχόμενοι περιορισμοί κάθε ταξιδιού".

Ο Moshe "Bogie" Ya'alon, συνταξιούχος στρατηγός του Ισραήλ, που σήμερα υπηρετεί ως υπουργός Στρατηγικών Υποθέσεων, ακύρωσε ένα ταξίδι στο Λονδίνο, λόγω της ανησυχίας του, ότι μπορεί να αντιμετωπίσει ένα ένταλμα σύλληψης, δήλωσε ο Jonathan Peled, εκπρόσωπος για την ισραηλινή πρεσβεία στην Ουάσιγκτον.

Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου, τη Δευτέρα επέκρινε δριμύτατα την έκθεση του ΟΗΕ, που γράφτηκε από μια ομάδα (ΕΠΙΤΡΟΠΗ του ΟΗΕ) με επικεφαλής τον δικαστή της Νότιας Αφρικής Richard Goldstone, "ως διαστρέβλωση" και υποσχέθηκε να μην επιτρέψει την παραπομπή ισραηλινών αξιωματούχων που ξεκίνησαν τον πόλεμο της Γάζας "στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης". Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, θα συζητήσουν την έκθεση Goldstone την Τετάρτη.

Το Ισραήλ ξεκίνησε την επίθεση (στη Γάζα), (ισχυριζόμενο ότι επιδιώκει) να σταματήσει τη μαχόμενη Παλαιστινιακή ομάδα Χαμάς, από το να εκτοξευει πυραύλους κατά των ισραηλινών πόλεων από τη Γάζα, την οποία ελέγχει η Χαμάς. Παρά το ότι ο πόλεμος θεωρείται (παρουσιάζεται) στο Ισραήλ ως επιτυχία τακτικής, (διαπιστώθηκαν) μεγάλες απώλειες μεταξύ αμάχων, με νεκρούς - που εκτιμόνται σε 926 από τη πλευρά των ομάδων (που αγωνίζονται) για τα δικαιώματα των παλαιστινίων και τουλάχιστον 295 από τη (πλευρά) του Ισραήλ - (στη πραγματικότητα) έχει δημιουργήσει σημαντικά νέφη στον διπλωματικό ορίζοντα.

Δεν είναι μόνο οι ηγέτες του Ισραήλ, αλλά και οι ανώτεροι στρατιωτικοί αξιωματούχοι αντιμετωπίζουν πιθανά νομικά προβλήματα (σύλληψης) στην Ευρώπη, και επίσης διαπιστώνεται, ότι οι στόχοι που έθεσε το Ισραήλ, για την ομαλοποίηση των σχέσεών του με τους άραβες και τα μουσουλμανικά κράτη, έχει απομακρυνθεί.

Την Κυριακή, η Τουρκία - μια σπάνια περίπτωση μουσουλμανικής χώρας που έχει συνάψει στρατιωτικές σχέσεις με το Ισραήλ - ακύρωσε μια ετήσια άσκηση κοινών αεροπορικών δυνάμεων, γιατί θα έπρεπε να συμπεριληφθεί το Ισραήλ.

Το Κατάρ, ένα κράτος του Κόλπου που διατηρεί ανεπίσημη πρεσβεία στο Ισραήλ, γνωστή ως ενδιαφερόμενο μέρος (χώρα), μετά τον μεγάλο αριθμό αραβικών κρατών, έκλεισαν και τον δικό τους εναέριο χώρο, από τον Ιανουάριο (2009), επικαλούμενο τον πόλεμο της Γάζας.

Τον Μάρτιο (2009), η βασίλισσα ή Sheikha του Κατάρ, Mozah Bint Nasser al Missned, ανακοίνωσε ότι προσέλαβε την αμερικανική εταιρεία δημοσίων σχέσεων "Φέντον". Σύμφωνα με τη σύμβαση που κατατέθηκε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, η Fenton θα υποστηρίξει μία «διεθνή εκστρατεία ευαισθητοποίησης του κοινού, που πιστεύει και τάσσεται υπέρ της λογοδοσίας εκείνων που συμμετείχαν στις επιθέσεις εναντίον των σχολείων στη Γάζα. "

Ο πόλεμος της Γάζας έχει επίσης πλήξει τους δεσμούς 9του Ισραήλ) με εκείνες τις αραβικές χώρες, που έχουν υπογράψει συνθήκες ειρήνης με το Ισραήλ....... ............. ...........>>>>>>>>>


http://avragioz.blogspot.com/

Σχόλια