Υπόσχεσεις Παπανδρέου για την Μεγαλόπολη...

Του ΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ Σε μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου υποσχέθηκε, χθες το βράδυ, μπροστά σε ένα παλλόμενο από ενθουσιασμό κοινό που είχε φτάσει από κάθε άκρη της Αρκαδίας και τους γύρω νομούς, να αλλάξει τη χώρα με το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ.

Για την Αρκαδία

Αναφέρθηκε στον υδροταμιευτήρα της λίμνης Τάκα της Τεγέας, που παραμένει ανενεργός 6 χρόνια, στις καταστροφικές πυρκαγιές και πλημμύρες που ακολούθησαν στο λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης και που απέδειξαν την παντελή έλλειψη σεβασμού και την αναλγησία αυτής της κυβέρνησης, στο άλυτο κτιριακό πρόβλημα του Πανεπιστημίου που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ, στην καθυστέρηση της κατασκευής της μονάδας φυσικού αερίου στη Μεγαλόπολη, στην υποβάθμιση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου μέσω του επιχειρούμενου εκσυγχρονισμού του, αλλά και σε πολλά άλλα παραδείγματα για τα οποία δεσμεύτηκε ο ίδιος για το ξεπέρασμά τους, ώστε η Αρκαδία να μπει στον δρόμο της πραγματικής ανάπτυξής της, γιατί δεν μπορεί να περιμένει άλλο.

Παρών στη συγκέντρωση ήταν και ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του κόμματος Κώστας Λαλιώτης, του οποίου η εμφάνιση προκάλεσε ενθουσιασμό, ενώ κατά την άφιξή του τον υποδέχθηκε ο Δημ. Ρέππας.*

Σχόλια