Είναι τυχαίες οι φωτιές;

Πόσο τυχαίο είναι ότι η φωτιά μπήκε και απείλησε άμεσα εγκαταστάσεις πυραύλων, οι οποίοι απομακρύνθηκαν και οι οποίες αποτελούν την αντιαεροπορική άμυνα των Αθηνών;

Πλήθος οι καταγγελίες για εμπρησμούς και η φωτιά να έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι φλόγες πλησιάζουν επικίνδυνα την κοινότητα Μαραθώνα, ενώ στον Βαρνάβα αυτή τη στιγμή καίγονται σπίτια. Ανεξέλεγκτα μαίνονται τα μέτωπα στο Γραμματικό όπου πλησιάζει ταχύτατα η φωτιά από τη βόρεια πλευρά. Εκκενώνονται σπίτια στην Κοινότητα του Μαραθώνα. Απειλούνται ανθρώπινες ζωές. Εκκενώθηκε από τους αντιεροπορικούς πυραύλους, οι οποίοι χρησιμοποιούνται για την αεράμυνα της Αθήνας στρατόπεδο!

Πολύ απλά στην ίδια ακριβώς χρονική περίοδο που ένταση επικρατεί στο Αιγαίο και οι Τούρκοι κάνουν κοινά αεροναυτικά γυμνάσια με Ισραηλινούς και Αμερικάνους, η πρωτεύουσα της χώρας, στην οποία ζει ο μισός πληθυσμός, είναι από αντιαεροπορικής πλευράς στην όχι καλύτερη κατάσταση… Έγραψε το πρώτο σε δημοφιλία blog της χώρας για να μη νομίζετε ότι αυτά τα λέμε εμείς οι «κινδυνολόγοι», εμείς οι «κακοί φασίστες»:

«Οι μυστικές υπηρεσίες και τα παρακρατικά κέντρα άρχισαν τις νέες εμπρηστικές επιθέσεις. Τον εφιάλτη τον ζούμε χρόνια και χρόνια και κανείς δεν μιλάει ανοικτά: Για τους μεθοδευμένους εμπρησμούς, τους σχεδιαστές και τους εκτελεστές και τους στόχους αυτού του μακάβριου εμπρηστικού πολέμου.»

[Πηγή]

Σχόλια