ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ‏

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ιούλιος 2009
Του Περιβαλλοντικού Σωματείου
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Τριμελής Επιτροπή εκπροσώπησε την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ στην συνάντηση της Τρίπολης την 06.07.09 . Οι ανησυχίες και ο προβληματισμός μας σ ότι αφορά τα καυτά θέματα του νερού και των σκουπιδιών, διαπιστώσαμε ότι ήταν κοινά χαρακτηριστικά όλων των εκπροσώπων από όλη την Πελοπόννησο.
Πράγμα όντως αναμενόμενο, αφού κοντά στα κοινά προβλήματα, προστίθενται για όλους μας και αυτά που μας πακετάρουν για δήθεν < λύσεις > οι άρχοντες της Περιφέρειάς μας.
Ιδιαίτερα τα σκουπίδια < βρομάνε > από πολλές μεριές σ ότι αφορά τις Αποφάσεις για την διαχείριση τους.
Τις πιθανές λύσεις που είχαμε εντοπίσει στις 2 Ημερίδες του Σωματείου μας ( Οκτώβρης 08 και Μάρτης 09, για το νερό και τα σκουπίδια, αντίστοιχα ) βλέπουν σαν μοναδικές και οι άλλοι ενεργοί πολίτες της συνάντησης που ασχολήθηκαν με το ίδιο αντικείμενο και καταλήξανε σε παρόμοιες διαπιστώσεις.
Η κατεύθυνση θα είναι μία και αντιμετώπιση κοινή. Όμως την επιτυχία της Τρίπολης βλέπουμε στην δικτύωση των κινήσεών που μας προσφέρει την δυνατότητα της κοινής δράσης.
Το ψήφισμα που διατυπώθηκε στην συνάντηση και επεξεργάστηκε εντατικά από εκατοντάδες μέλη περιβαλλοντικών οργανώσεων όλης της Πελοποννήσου για να διαμορφωθεί το τελικό κείμενο, που δίνουμε σήμερα στην δημοσιότητα.

Με εκτίμηση
Στέλιος Σταματάκης
Πρόεδρος του
Περιβαλλοντικού Σωματείου
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Σχόλια