Eντυπώσεις από το debate! του Κρόγια Γιώργου

Τα έγραφα όσο έβλέπα το debate:
1η Καραμανλής: Έλεος με τη Δικαιοσύνη και τα σκάνδαλα! Απίστευτο αυτό που είπε με το δημόσιο χρέος. Δανειζόμαστε τρελά και ακριβά!
1η Παπανδρέου: Τάπωμα στον προβοκάτορα Ευαγγελάτο. Κατείχε το θέμα της μειονότητας και φάνηκε. Το ήξερα. Το ζω.
2η Παπανδρέου: Τέλεια η απάντηση σε πράσινη ανάπτυξη. Η Κοσιώνη κάνει τις καλύτερες ερωτήσεις μαζί με τον Σρόιτερ.
2η Καραμανλή: "Πολλές μεταρρυθμίσεις"(!!!!) Έλεος!!! Φόροι, φόροι, φόροι. "Να πατάξουμε τη φοροδιαφυγή" Πότε??? Έχουν ξεφύγει τελείως οι ανύσπρακτοι φόροι! Από 13 δισ. το 2003 σε πάνω από 30 δισ. σήμερα!!!
3η Παπανδρέου: Τέλεια η απάντηση. Αποφασιστικός. Συγκεκριμένος!
3η Καραμανλή: Ψέμα ο διπλασιασμός συντάξεων! Ψέμα η αύξηση 70% του κατώτατου μισθού! Προβόπουλος: Μούγκα Καραμανλή (!) "έχει βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο" (!!!!!) Η ατάκα της βραδιάς!
4η Παπανδρέου: Πάλι το κατείχε. Τα έχει ζήσει και τα ξέρει. Δύναμη, απόφαση, εμπειρία!
4η Καραμανλή: Σε ποιας χώρας τα πανεπιστήμια αναφέρεται;;; Το 5% στην Παιδεία ήταν το προσωπικό του στοίχημα και δεν το έκανε.. Βιβλίο Ιστορίας: βα, βα, βα. Το χάσαμε πατριώτ΄!
5η Παπανδρέου: Ειλικρινής. Είμαστε το μόνο κόμμα με συγκεκριμένο πρόγραμμα πράσινης ανάπτυξης! Απάντηση τέλεια για Οικολόγους. Κεντάει ο Πρόεδρος!
5η Καραμανλή: Έχει πάει τελευταία στην Ηλεία; Χωροταξικό?; Το πάρτυ του τσιμέντου και των συμφερόντων! Απάντηση για τα 90 εκατ.; Ζήσε Μάη μου...
6η Καραμανλή. Βατοπέδι. Το αγαπημένο μου πεδίο... ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΙ! Οι υπουργοί εκτός από παραπλανηθέντες είναι πλέον και αμελείς.... η απόλυτη Ξεφτίλα. Συμψηφισμός βεβαίως, για πριν το 2004, όπου το ΠΑΣΟΚ τόλμησε να ανακαλέσει τις αποφάσεις του και να πάει στα δικαστήρια ΚΑΤΑ της Μονής! "Με το χέρι στην καρδιά λέει". Ο όμηρος, ο αμετανόητος! Δικαιοσύνη;;; Ποια δικαιοσύνη;;; Δύο φορές έφυγε από τη Βουλή και μετά την έκλεισε!!!
6η Παπανδρέου: Πετάει. "Δεν με κρατάει κανείς. Επιτέλους διαφάνεια παντού!"Είναι φανερό ότι Καραμανλής δεν απάντησε σχεδόν σε τίποτα και συνέχισε το τροπάρι "παλιό κακό ΠΑΣΟΚ φταίει για όλα". 5 χρόνια το ίδιο τροπάρι. "Το κακό ΠΑΣΟΚ". Με αυτό βγήκε πρωθυπουργός, με αυτό θα πέσει. Γιατί δεν έχει πραγματικές προτάσεις, δεν είχε ποτέ. Φάνηκε και από τις... μεταρρυθμίσεις του εδώ και πέντε χρόνια.Είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει και στο δίλεπτό του.
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Πετούσε. Είναι έτοιμος να κυβερνήσει. Η μοναδική ελπίδα μας.
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Δεν τόλμησε να κοιτάξει την κάμερα και τους Έλληνες. Όσοι γνωρίζουν καταλαβαίνουν... Για αυτά που είπε.. τα έγραψα πιο πάνω.

-- Κρόγιας Γιώργος
http://krogias.blogspot.com/

Σχόλια