Κρασί από Επιλεγμένους Αμπελώνες‏


Φίλες και φίλοι,Ταξιδέψτε και σεις στον μαγικό κόσμο του εκλεκτού κρασιού εγγραφόμενοι στο Wine Club της Collector Wines. Η Collector Wines ιδρύθηκε στις αρχές του 1990. Πρωταρχικός στόχος της Collector Wines είναι να δίνει στους πελάτες και φίλους της την δυνατότητα να δοκιμάζουν οίνο υψηλής ποιότητας, από Επιλεγμένους Αμπελώνες με απόδοση που δεν ξεπερνά τα 500 κιλά ανά στρέμμα.
Η παραγωγή του οίνου είναι περιορισμένη και καθορίζεται από τα μέλη του Wine Club της Collector Wines. Τα μέλη της λίστας ενημέρωσης και προνομίων της Collector Wines, έχουν την δυνατότητα να λαμβάνουν e-mail, ενημερώσεις για την πορεία της εταιρείας καθώς και ενημερώσεις γευσιγνωσίας γύρω από το κρασί. Θα μάθουν να ξεχωρίζουν και να δοκιμάζουν διάφορα κρασιά, έτσι ώστε κάθε στιγμή να μπορούν να κρίνουν οι ίδιοι τον οίνο που έχουν επιλέξει. Τα μέλη του Wine Club θα έχουν επίσης την δυνατότητα να δημιουργήσουν ετικέττα της αρεσκείας τους με οίνο υψηλής ποιότητας χωρίς καμμία επιβάρυνση για την δημιουργία της ετικέττας.

Χρησιμοποιήστε ιδιωτικές ετικέττες για γιορτές, γενέθλια, γάμους, βαπτίσεις, εταιρικά δώρα, πάρτυ, ξεχωριστές στιγμές, επετείους, ετικέττα με την φανέλλα της αγαπημένης σας ομάδας και μήνυμα προς τους φίλους της αντίπαλης ομάδας.

Μη διστάσετε να πραγματοποιήσετε μία δωρεάν γευστική δοκιμή από έναν απολαυστικό ξεχωριστό οίνο υψηλής ποιότητας, με μοναδική γεύση, λαμπερό χρώμα και πλούσιο άρωμα, με ήπιο ταννικό χαρακτήρα, ιδανικό να συνοδεύσει άριστα κάθε σας γεύμα. Θα λάβετε 2 φιάλες των 750ml ερυθρού & λευκού οίνου από Επιλεγμένους Αμπελώνες, πληρώνοντας 18,70 Ευρώ επισκεπτόμενοι το ασφαλές περιβάλλον του PayPal, μέσω της ιστοσελίδας μας. Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε αντικαταβολή, υπάρχει επί πλέον επιβάρυνση 2,90 ευρώ. Το σύνολο που θα πληρώσετε είναι 21,60 Ευρώ. Τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής δεν χρεώνονται. Η προσφορά ισχύει για όλη την Ελλάδα.

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Φιλικότατα,
Collector Wines

Για να εγγραφείτε στο Wine Club της Collector Wines πατήστε εδώ.
Από email

Σχόλια