Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ... ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ

Γιατί τα σύμβολα είναι εκείνα που δίνουν υπόσταση στις έννοιες στον τρόπο με τον οποίο αυτές καταλαμβάνουν το δικό τους ζωτικό χώρο μέσα στην ανθρώπινη ψυχή

Κι αυτή την αλήθεια την ξέρουν καλά τα επιτελεία της Νέας Τάξης που απεργάζονται την αποδόμηση των εθνικών συνειδήσεων και την αντικατάστασή τους από τον επικίνδυνο εθνομηδενιστικό χυλό.

Κι αυτή την αλήθεια την ξέρει καλά το έκτρωμα που – ελέω ΜΜΕ – επανήλθε δριμύτερο να υπερ-κυβερνήσει τον τόπο.


Γι αυτό και ο ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ των εναρκτήριών του επιλογών δεν ήταν τυχαίος.

ΣΤΟΧΕΨΕ και ΜΑΤΩΣΕ τρία ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ που το νοηματικό τους φορτίο στις δύσκολες μέρες που έρχονται, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

1ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ:… ΠΟΙΝΗ: ΘΑΝΑΤΟΣ.
Το έγκλημά του είναι πως και μόνο η ύπαρξή του ως τέτοια, αλλά και η προϊστορία του, σηματοδοτεί το ειδικό βάρος της Μακεδονίας αλλά και της Θράκης στη γεωπολιτική του Ελληνισμού.


2.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ:… ΠΟΙΝΗ: ΘΑΝΑΤΟΣ.

Το έγκλημα του είναι πως η σύσταση και η παρουσία του, προσδίδει ένα ξεχωριστό ειδικό βάρος στο Αιγαίο, με ξεχωριστή σημασία στη γεωπολιτική του Ελληνισμού.

3. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ «ΕΘΝΙΚΗΣ» ΠΑΙΔΕΙΑΣ:… «ΕΘΝΙΚΗΣ»??? ΠΟΙΝΗ: ΘΑΝΑΤΟΣ.

Διότι και μόνο το προσωνύμιο συνιστά βαρύ φορτίο αλλά και προσανατολισμό στο περιεχόμενο της μόρφωσης. Αλλά «ΕΘΝΙΚΑ» πεπαιδευμένους Ελληνες πολίτες η Νέα Τάξη δεν ανέχεται.


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Σχόλια