ΝΕΑΡΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΡΠΑΞΕ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΑΛΛΑ...

Μετάνιωσε για την κλοπή και πήγε στην Αστυνομία

Οι τύψεις και ο φόβος οδήγησαν έναν 20χρονο Αλβανό να επιστρέψει τα κλεμμένα. Παραδόθηκε μόνος του στην Ασφάλεια λίγα λεπτά αφότου άρπαξε ένα τσαντάκι με χρήματα και κινητό από το φούρνο “Γουρδέα”, πίσω από το παλιό Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Τις τελευταίες ημέρες ο άνεργος νεαρός Αλβανός κοιμόταν στις καρέκλες του καφενείου δίπλα από το φούρνο, όπως είπαν ο Παναγιώτης Γουρδέας και ο πατέρας του Γιώργος. Οι ίδιοι τού έδιναν καμιά τυρόπιτα και λαλάγγια για να ξεγελάσει την πείνα του. Όπως άλλωστε λέει ο Παν. Γουρδέας “άμα δεν του δώσεις, θα μπει σε κανά σπίτι”.
Ο 20χρονος δεν είχε ενοχλήσει και έδειχνε ταλαιπωρημένος και πεινασμένος. Ετσι, τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, στις 3.20, μπήκε στο φούρνο ενώ η πόρτα ήταν ανοικτή. Οι δύο άνδρες δούλευαν σε εσωτερικό χώρο του αρτοποιείου και αυτός άρπαξε το τσαντάκι, που περιείχε μεταξύ άλλων και 120ευρώ. Φεύγοντας έκρυψε το τσαντάκι αλλά οι τύψεις που
τον έπιασαν για το φαΐ που του έδιναν και ο φόβος ότι η Αστυνομία θα τον εντοπίσει τον οδήγησαν λίγα βήματα νοτιότερα, στην Αστυνομία. Ομολόγησε την πράξη του, οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο που είχε κρύψει το τσαντάκι και συνελήφθη. Οπως μας είπε ο Παν. Γουρδέας, πληροφορήθηκε πως ο νεαρός αθωώθηκε για την κλοπή αλλά θα τιμωρηθεί για την παράνομη διαμονή του στη χώρα μας και στη συνέχεια θα απελαθεί.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ MΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σχόλια