Καταγγελία ΣΕΕΝΠ για ΛΙΓΝ.ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ


ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ 5/2/2021
 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 Κι ενώ 20 συνάδελφοι βρίσκονται ακόμα σε ομηρία με ευθύνη της διοίκησης της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης καθότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΑΚΟΜΑ 6 μήνες μετά την ανάρτηση των οριστικών αποτελεσμάτων των επιτυχόντων τον Αύγουστο του 2020, η διοίκηση της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης αντί να λύσει το ζήτημα προτίμησε να κάνει προσωπική επίθεση στον πρόεδρο του Σωματείου μας και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Μεταλλωρύχων Ελλάδας.

 Συγκεκριμένα την Πέμπτη 4 Φλεβάρη, μια ημέρα μετά την επιστολή της ομοσπονδίας για το θέμα στον πρωθυπουργό, τα κόμματα και τα αρμόδια υπουργεία, ενώ ο συνάδελφος εργαζόταν κανονικά στο πόστο του , τον κάλεσε στο γραφείο του ο διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης και του επιτέθηκε φραστικά με χυδαίους και απρεπείς χαρακτηρισμούς. 

Προφανώς η διοίκηση της Λιγνιτικής πιέστηκε μετά από τις ενέργειες του Σωματείου μας και της Ομοσπονδίας Μεταλλωρύχων Ελλάδας για άμεση πρόσληψη των 20 συναδέλφων. 
Η χυδαία επίθεση στον πρόεδρο του Σωματείου μας αποτελεί επίθεση στο ίδιο τι Σωματείο, στα μέλη του, στην Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδας και στις δίκαιες διεκδικήσεις των εργαζομένων. Δεν θα περάσει η τρομοκρατία και ο τραμπουκισμός, συνεχίζουμε, έχουμε τη δύναμη οργανωμένα να διεκδικούμε και να κερδίζουμε τα δικαιώματα μας. 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΝ 20 ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ 

Το ΔΣ

Σχόλια