ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ


Η ανθρωπότητα βρίσκεται αντιμέτωπη με παγκόσμια κρίση, μια παγκόσμια δοκιμασία.
Δεν έχει σημασία αν ο κορωνοϊός είναι πραγματικά ιός από νυχτερίδες και μυρμιγκοφάγους ή προϊόν εργαστηριού.
Από όπου και αν προέρχεται, οι ελίτ τον χρησιμοποιούν πολύ καλά προς όφελός τους, σαν έτοιμες από καιρό!

Η καταιγίδα θα κοπάσει, η ανθρωπότητα θα επιζήσει, όπως έκανε πάντα.
Οι περισσότεροι από εμάς θα είμαστε ακόμα ζωντανοί αλλά θα κατοικούμε σε έναν κόσμο διαφορετικό.

Πολλά από τα μέτρα έκτακτης ανάγκης που παίρνουμε τώρα, ήρθαν για να μείνουν.
Η έξαλλη κατάσταση καταστροφής που μεθοδευμένα δημιουργούν τα Μ.Μ.Ε, το μαρτυρά!
Θα γίνουν στο μέλλον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και θα διαμορφώσουν  τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης, την οικονομία, την πολιτική και τον πολιτισμό.

Αποφάσεις που κανονικά δεν θα εγκρίνονταν από κάποιους πολιτικούς και αξιωματούχους,  παίρνονται πλέον μέσα σε λίγες ώρες. (π.χ. Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, εξουσιοδότησε πρόσφατα την Ισραηλινή Υπηρεσία Ασφαλείας να αναπτύξει τεχνολογία επιτήρησης.. Όταν η αρμόδια κοινοβουλευτική υποεπιτροπή αρνήθηκε να το εγκρίνει , ο Νετανιάχου το επέβαλε με ένα «επείγον διάταγμα».)

Όποια φωνή αντίδρασης-αντίστασης ακούγεται, παρουσιάζεται ως συνομοσιολογία, επικίνδυνη για την κοινωνία.
 Η μέθοδος που ακολουθεί η Κίνα στην αντιμετώπιση του ιού, με συλλήψεις ακόμα και με απόχες, διαφημίζεται ως ιδανική.

 Φτάσαμε στο σημείο να ζητάμε από μόνοι μας απαγόρευση κυκλοφορίας!

Ο αριθμός των νεκρών ίσως είναι αληθινός.
Αλλά γιατί άραγε τα Μ.Μ.Ε. προβάλλουν βίντεο με στρατιωτικά οχήματα από το Παρίσι , ως βίντεο με δήθεν οχήματα που μεταφέρουν σορούς θανόντων της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ιταλία;

Γιατί παρουσίασαν ως φέρετρα νεκρών από τον COVID-19  στο Μπέργκαμο της Ιταλίας,  φωτογραφίες που στην πραγματικότητα απεικονίζουν νεκρούς μετανάστες από το ναυάγιο της Lampedusa στοιβαγμένους στο αεροδρόμιοτης Lampedusa τον Οκτώβριο του 2013;



Δεν ήξεραν ότι κάποιοι θα το καταλάβουν και θα τους ξεμπροστιάσουν; 
Προφανώς και το ήξεραν! Αλλά γιατί αυτό-γελοιοποιήθηκαν; 

Είναι φανερό πως η πρωτόγνωρη κατάσταση που έχει επιφέρει στην παγκόσμια κοινότητα ο κορωνοϊός, διαστρεβλώνεται από τα Μ.Μ.Ε. και προκαλείται σύγχυση μεθοδευμένα. 

Με τα χαζά ρεπορτάζ τους μας τρομοκρατούν και ταυτόχρονα δίνουν τροφή στους συνωμοσιολόγους.
Αλλά αυτό είναι το κόλπο. 
Όταν τα site και το facebook βρίθουν με θεωρίες συνωμοσίας, κάθε επιχείρημα που φτιάχνεται με την σκέψη, την αναλυτική προσέγγιση και απλά με την κοινή λογική, θα φαίνεται ως θεωρία συνωμοσίας στους περισσότερους.


 Σίγουρα δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε όλη την αλήθεια και τα σχέδια τους αφού δεν έχουμε στην διάθεσή μας όλα τα στοιχεία.
Μπορούμε όμως να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα εξετάζοντας τα γεγονότα...

Είναι κόλπο για να συντρίψουν το αντιεμβολιαστικό κίνημα;
Μας αποπροσανατολίζουν από άλλα γεγονότα όπως η μαζική μετανάστευση, το 5G, η νέα οικονομική κρίση;
Θέλουν να μειώσουν τον πληθυσμό και να μας τσιπάρουν;

Μάλλον όλα αυτά μαζί.
Ο άτυπος πόλεμος των δυτικών δυνάμεων με τον Ρωσο-Κινεζικό συνασπισμό αρχίζει σιγά σιγά να βγάζει νικητή. Και δυστυχώς  είμαστε τα πιόνια του χαμένου παίχτη!

Για να μπορέσουν να ανταγωνιστούν τους Κινέζους αναγκάζονται να προχωρήσουν σε "Κινεζοποίηση" της δυτικής και της παγκόσμιας κοινότητας.
Με εργαλείο τον κορονοϊο προσπαθούν να μας αναγκάσουν να δεχθούμε πιο εύκολα, καταστάσεις που σε κανονικές συνθήκες θα ήταν απαράδεκτες.

Επίσης μας εκπαιδεύουν βήμα-βήμα, για πράγματα που θα γίνουν πολύ αργότερα και δοκιμάζουν στην πράξη κάποιες μελέτες τους
 (Τι συμβαίνει όταν όλοι εργάζονται από το σπίτι και επικοινωνούν μόνο από απόσταση; Τι συμβαίνει όταν ολόκληρα σχολεία και πανεπιστήμια κάνουν τα μαθήματα διαδικτυακά; Πως μπορούμε να επιβάλλουμε απαγορεύσεις χωρίς αντιδράσεις; Πως θα πείσουμε τον λαό πως οι Ρώσοι για παράδειγμα, είναι κακά παιδιά και πρέπει να τους σκοτώσουμε;)


Πως θα το πετύχουν

Εκτός από τα μέτρα λιτότητας που θα εφαρμοστούν παγκόσμια με αφορμή την οικονομική ζημιά του κορονοϊού, θα ξεκινήσει ένας μηχανισμός ελέγχου των μαζών.

Στην αρχή ίσως φτιάξουν κάποια εφαρμογή για κινητά που θα μετράει την θερμοκρασία μας, την αρτηριακή μας πίεση κ.α. (όπως κάνουν σήμερα τα smart watches)
Θα εντοπίζει τη θέση μας (νόμιμα και φανερά, όχι όπως κάνουν τώρα) με πρόσχημα ότι θα εντοπίζονται αμέσως ύποπτα κρούσματα και η εφαρμογή θα ενημερώνει όσους βρίσκονται κοντά και οποιονδήποτε ήρθε σε επαφή μαζί τους νωρίτερα.
Θα σε ενημερώνει όταν πλησιάζεις σε περιοχές με μεγάλη συμφόρηση και άλλα πολλά gadgets για να την πλασάρουν ως απαραίτητη και… υποχρεωτική! Όποιος την αρνείται θα είναι επικίνδυνος για το κοινωνικό σύνολο.

 Αυτό σε συνδυασμό με άλλα τεχνολογικά εργαλεία που υπάρχουν και καινούργια που έρχονται σύντομα (ηλεκτρονική διακυβέρνηση, υποχρεωτική χρήση πλαστικού χρήματος, 5G, έξυπνα σπίτια με δεκάδες αισθητήρες, τεχνίτη νοημοσύνη κλπ) θα τους δίνουν την δυνατότητα να γνωρίζουν τα πάντα για εσένα και να σε καθοδηγούν.

Τώρα με το πλαστικό χρήμα ξέρουν μέχρι  και τι χρώμα είναι το βρακί που φοράμε.
Με τα παραπάνω εργαλεία θα γνωρίζουν την ψυχολογία σου, τα συναισθήματα σου, αργότερα ακόμα και τις σκέψεις σου.
Θα ξέρουν που βρισκόσουν οποιαδήποτε στιγμή της ζωής σου, με ποιους συναντήθηκες, τι είπατε!

Έτσι θα μας ελέγχουν απόλυτα, θα μπορούν να μας δίνουν ατομικές εντολές και να μας παρουσιάζουν τα γεγονότα με την γαρνιτούρα που ταιριάζει στον καθένα.

Φανταστείτε ανθρώπους διαφορετικούς, πχ. έναν δεξιό και έναν αριστερό να διαβάζουν ειδήσεις στο ίδιο site (που ήδη γνωρίζει πολλά για εμάς μέσω των cookies).
Αφού το σύστημα θα γνωρίζει τα πάντα για αυτούς θα μπορεί να παρουσιάσει το ίδιο γεγονός διαφορετικά, ώστε να ελέγξει τις αντιδράσεις τους. Άλλωστε η αλήθεια έχει πολλές οπτικές.
Σε μια κρίση μετανάστευσης ας πούμε, στον δεξιό θα δείχνει άρθρα με τους καλούς αστυνομικούς που προστατεύουν τα σύνορα και στον αριστερό, άρθρα με νησιώτες που περιθάλπουν τους καημένους τους μετανάστες που φτάνουν στα νησιά.
Έτσι δεν θα υπάρχουν αντιδράσεις.
Η αν θέλουν να προκαλέσουν αναταραχές, θα δείχνουν αντίθετα τα άρθρα.

Και αφού συνηθίσουμε σε αυτά, θα έρθουν τα τσιπακια...
Λογικά θα τα βάζουμε στα νεογέννητα ως πλατφόρμα ψηφιακής ταυτότητας με οικονομικά και βιομετρικά στοιχεία. 
Και η συνέχεια είναι προφανής...

Μακάρι να είναι απλώς μια θεωρία αλλά ας έχουμε το νου μας.
Άλλαξαν οι εποχές. Η τεχνολογία έχει κάνει άλματα, όλα είναι διαφορετικά τώρα. 
Δεν αρκεί πια η ανάγνωση της ιστορίας για να βγουν συμπεράσματα.
 ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ… ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ!



Σχόλια