ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ «ΟΜΙΛΙΑ, ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ» ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ΚΑΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Με αφορμή την παγκόσμια μέρα Ψυχικής Υγείας που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 10 Οκτωβρίου, το επιστημονικό προσωπικό του Λογοθεραπευτικού Κέντρου «ομιλία, λόγος και γραφή», που έχει έδρα την Τρίπολη επισκέφθηκε την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 το ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ΚΑΑ και ενημερώθηκε για τις σύγχρονες υπηρεσίες που προσφέρει το Κέντρο Αποκατάστασης σε άτομα με ψυχική νόσο. 

Συγκεκριμένα η ιδιοκτήτρια του λογοθεραπευτικού κέντρου κα. Φατούρου Κωνασταντίνα, λογοθεραπεύτρια και η συνεργάτιδά της κα Παπαδάκη Δήμητρα, ψυχολόγος ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Παλλάδιον ΚΑΑ και ενημερώθηκαν αναλυτικά για την υπηρεσία της Νευροανάδρασης από την υπεύθυνη του τμήματος κα Μητροπούλου. Μέσα σε ένα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα το επιστημονικό προσωπικό του λογοθεραπευτικού κέντρου «ομιλία, λόγος και γραφή» αποκόμισε χρήσιμες πληροφορίες για τις δυνατότητες και και τα θεαματικά αποτελέσματα που προσφέρει η Νευροανάδραση στην εκπαίδευση του ανθρώπινου εγκεφάλου. 

Οι επισκέψεις αυτές θα συνεχίσουν προκειμένου να υπάρξει μια συνεχόμενη ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των δύο κέντρων. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Παλλάδιον ΚΑΑ με αφορμή την χθεσινή παγκόσμια ημέρα Ψυχικής Υγείας και την συμβολική επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο χώρο μας, στέλνεται το μήνυμα της συνεργασίας σε όλο το προσωπικό της Περιφέρειας Πελοποννήσου τονίζοντας πως οι συνεργασίες και οι συνέργειες δημιουργούν τις καλύτερες προυποθέσεις στην παροχή υψηλού επιπέδου Υπηρεσιών Υγείας και δίνουν την δυνατότητα στους Επαγγελματίες Υγείας να ανταλλάσσουν πληροφορίες και εμπειρίες προς όφελος των πολιτών και όλων αυτών που χρήζουν υποστήριξης. Άλλωστε αυτός είναι και ο βασικός άξονας λειτουργίας του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ όλα αυτά τα χρόνια, «Επίκεντρο ο άνθρωπος και οι ανάγκες του».   

Σχόλια