ΕΚΔΗΛΩΣΗ "Εγκέφαλος - Ο Δρόμος της Απάτης" - 05/06/2019 στο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

                                       Τρίπολη, 28 Μαϊου 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 Το ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ Κέντρο Αποκατάστασης και ο Ροταριανός Όμιλος Τρίπολης συνδιοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Εγκέφαλος: Ο Δρόμος Της Απάτης». Πόσο δύσκολο είναι μερικές φορές να εμπιστευθούμε τις αποδείξεις που μας προσφέρουν οι αισθήσεις μας... Πόσο επιφυλακτικά συμβιβάζεται ο νους με την πραγματικότητα… Norman Douglas, 1868-1952, Βρετανός συγγραφέας 

 Με μια πρωτοβουλία της Προέδρου του ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ Κέντρου Αποκατάστασης κας. Καρνιαδάκη και του Προέδρου του Ροταριανού Ομίλου Τρίπολης κου Μπηλιώνη, γνωρίζουμε καλύτερα τον ανθρώπινο εγκέφαλο, μια από τις πιο γοητευτικές, πολύπλοκες και αινιγματικές δημιουργίες του Σύμπαντος. 

Η δυναμική του ανθρώπινου μυαλού, οι ανεξερεύνητες δυνατότητές του και η μοναδικότητα στην αντίληψη και ανάλυση των ερεθισμάτων, συνεχίζουν να αποτελούν πεδίο ενδιαφέροντος και ερευνών για τους επιστήμονες. Αξιοποιώντας κάθε νέα επιστημονική γνώση, ξεκλειδώνουμε προβλήματα επικοινωνίας, αναπτύσσουμε νέες δεξιότητες, αλλάζουμε την οπτική μας και κερδίζουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Ομιλητής θα είναι ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Τμήματος Νευροανάδρασης του ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ΚΑΑ, Μphil Νευροψυχολόγος κος. Μάριος Σεβρισαριανός. 

 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ Κέντρο Αποκατάστασης στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΜΗΤΙΣ», την Τετάρτη 06 Ιουνίου, στις 18:30. 

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. 

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Κέντρου και δεξίωση στον προαύλιο χώρο. 

 Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως.


Σχόλια