Απάντηση από Γ.Κατσιρούμπα στο ερώτημα που τέθηκε : «συνεργασίες παρατάξεων».


Με μια μικρή καθυστέρηση, κυρίως γιατί θα προτιμούσαμε να ανοίξουμε έναν διάλογο με τις θέσεις μας, θα σας απαντήσω στο εύκολο και αυτονόητο για εμάς αυτό ερώτημα.
Όσοι μελέτησαν την διακήρυξή μας γνωρίζουν ότι για εμάς το κριτήριο της ψήφου δεν είναι τα πρόσωπα, γιατί αυτό που καθορίζει την ταυτότητα του καθενός είναι ποια πολιτική στηρίζει. Η στάση του απέναντι στα λαϊκά προβλήματα, στις αιτίες που τα δημιουργούν και στη διέξοδο από την αντιλαϊκή πολιτική. Η στάση του απέναντι στο κεντρικό ζήτημα “ανάπτυξη από ποιόν για ποιόν”, που φέρνει στο προσκήνιο την πραγματική διαχωριστική γραμμή και με ποιόν τάσσεται ο καθένας. Είτε έχει κομματική στήριξη, είτε δήθεν εμφανίζεται σαν ανεξάρτητος.
Εμείς δεν κοροϊδεύουμε με ψεύτικα παιδαριώδη αφηγήματα περί "ικανών δημάρχων” που θα σώσουν την πόλη και το λαό της και θα τη μετατρέψουν σε νησίδα ευημερίας, σε μια χώρα που ο λαός της βυθίζεται σε μόνιμη ανεργία, μόνιμη "ευέλικτη" ψευτοαπασχόληση και ανασφάλεια. Ήμασταν στους δρόμους όταν σφαγιαζόταν ο λαός από τα μνημόνια, είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε στους δρόμους με όσα έρχονται.  
Με το λαό δίπλα μας θα παλέψουμε για να φτιάξουμε “μία πόλη και ένα κόσμο στο μπόι των ονείρων μας”, είτε είμαστε λαϊκή αντιπολίτευση στην αντιλαϊκή πολιτική σαν δημοτική αρχή, είτε μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση.
Οι άλλοι “ανεξάρτητοι” υποψήφιοι, αφού εξαγνίστηκαν στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ, σχεδιάζουν μια "ανάπτυξη" για εμάς χωρίς εμάς, με τους εργολάβους, τους μεγαλοεπιχειρηματίες και τα κόμματα των μνημονίων. Αναζητούν τρόπο να διαμορφώσουν πάλι μια Δημοτική Αρχή που θα συνεχίσει και θα τελειώσει τους βρώμικους σχεδιασμούς τους. 
Η ευκολία στις μετακινήσεις τους προεκλογικά, το παρελθόν τους και η ανυπαρξία όχι μόνο διαφορών, αλλά θέσεων, είναι εγγύηση ότι θα υπάρχει μεταξύ τους συνεργασία την επόμενη μέρα. Γιατί σε όποιο χώρο κι αν είναι, τα ίδια συμφέροντα εξυπηρετούν.

Μεγαλόπολη 10/4/2019
Κατσιρούμπας Ε. Γεώργιος. Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μεγαλόπολης. 

Σχόλια