Επανεκκίνηση εξετάσεων οδήγησης

Επανεκκίνηση εξετάσεων για τους υποψήφιους οδηγούς στην Αρκαδία σήμερα, Τρίτη 12 Φεβρουαρίου, μετά από σχεδόν πεντάμηνη αναμονή λόγω αποχής των εξεταστών από τη διαδικασία.

 Το arcadia938.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Μεταφορών Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, Μισθό Παναγιώτη, ο οποίος τους ενημέρωσε:

"Σήμερα, Τρίτη 12 Φεβρουαρίου, ξεκινούν και πάλι οι εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών για τον Νομό Αρκαδίας. Η διαδικασία θα αρχίσει στις 3 μ.μ. και θα πραγματοποιηθεί από δύο επιτροπές, προς το παρόν, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο αυτές να αυξηθούν, εάν και εφόσον δηλώσουν συμμετοχή ως εξεταστές περισσότεροι δάσκαλοι οδήγησης. Υπάρχει λίστα αναμονής για τους υποψηφίους οδηγούς, άρα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι εξετάσεις θα γίνονται για όλες τις κατηγορίες οχημάτων -Ι.Χ., φορτηγά, μηχανές- και θα πραγματοποιούνται με τον παλιό τρόπο, δεδομένου ότι αναμένεται ψήφιση νέου νομοσχεδίου, το οποίο θα φέρει κάποιες αλλαγές στη διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί την Παρασκευή, όμως τίποτα δεν είναι βέβαιο. Επίσης, δε γνωρίζουμε ούτε τι θα προβλέπει το νέο νομοσχέδιο, ούτε πότε θα αρχίσει η εφαρμογή του! ..."


ΠΗΓΗ

Σχόλια