Παγίδα από τη ΔΕΗ στους εκτάκτους για να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις;

Σύμφωνα με φήμες! αποφασίστηκε σήμερα να γίνει εισήγηση στο Συμβούλιο του Δ.Σ. της ΔΕΗ οτι:
Από την αρχή του έτους αυξάνεται ο μισθος των 8μηνιτων κατά 10%. Επίσης θα δωθεί αναδρομικά απο τα μέσα εως τα τέλη του 2017 ένα ποσό σε όσους συμβασιούχους εργάστηκαν αυτό το διάστημα. Αυτή η αύξηση θα έχει τη μορφή επιδόματος και από εδω και στο εξής τα δώρα θα μείνουν κομμένα όπως είναι. 

Άρα ο κάθε έκτακτος εργαζόμενος θα λαμβάνει επιπλέον 75€ μεικτά το μήνα ως επίδομα 75€×8μήνες=600€ μεικτά (που η ΔΕΗ μπορεί να το καταργήσει νόμιμα όποτε το επιθυμεί).

Χάνει όμως το ίδιο ή και μεγαλύτερο  ποσό από το κούρεμα των δώρων και του επιδόματος αδείας (που δεν μπορεί να κοπεί εύκολα, αν δεν σταματήσουν οι κινητοποιήσεις).

Σχόλια

Ο χρήστης 8μηνιτης είπε…
Παγίδα μπορεί να το βαφτίσεις εσύ φίλε μου. Εμείς δεν δεχόμαστε τέτοια επιδόματα. Αυτά που θέλουν να μας δώσουν σαν αύξηση είναι αυτά που μας τρώνε κάθε μήνα από τον παράλογο υπολογισμό του μισθού, εάν γνωρίζεις.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι δεν πρεπει να τα δεχτούμε. Αλκα να δεις οτι οιπερισσότεροι 8μηνιτες θα το δεχτουν κ δεν θα κανουν στσσεις εργασιας
Ο χρήστης 8μηνιτης είπε…
Εννοείτε και πως θα το δεχτούν. Τους είδα και την προηγούμενη φορά που σκέφτονταν το 20ευρω. Και εγώ το σκέφτομαι γιατί δεν μου περισσεύουν. Αλλά προτιμούσαν το 20ευρω ή 40ευρω από τα 600+ ευρώ που περίπου θα χάνουν σε κάθε 8μηνο. Καλά να μας κάνουν. Από κάτι τέτοιους έφτασαν οι μισθοί εδώ. Αφού περνάνε με τα 700 € καλά να μας κανουν
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα μπουν 200 ευρω αναδρομικα στην πληρωμη ιανουαριου εμαθα. Ξερετε τιποτα;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Kai telika pesame sti faka.... pirame 29 eyro to mina anadromika kai xasame to dwro kai to epidoma adeias. Oust zwa