Re:think Christmas LAB 2017

Όπως και πέρσι , έτσι και φέτος σας καλούμε στο χριστουγεννιάτικο πολυεργαστήριο κατασκευής DIY στολιδιών και δώρων για τους αγαπημένους μας, πάντα με φυσικά και ανακυκλώσιμα υλικά,  τις προσεχείς Κυριακές του Δεκέμβρη και συγκεκριμένα στις 3.12, 10.12, 17.12 , 11.30 -16.00.

Re:Think κατασκευές που αναπτύσουν την δημιουργικότητα , τη καλαισθησία και προτρἐπουν αλλά και μαθαίνουν στους μικρούς μας φίλους (αλλά και μεγάλους) την σημασία του να δημιουργείς έργα διασκοσμητικά/χρηστικά με αξία, από υλικά φαινομενικά άχρηστα για άλλους!!!

 Το αγρόκτημά μας αποτελεί ένα τεράστιο καμβά χρωμάτων και υλικών, με τα οποία θα εμπνευστούμε. Μετά η συνταγή είναι απλή. Φαντασία, Αγάπη, Μεράκι και Συνεργασία και έτσι θα έχουμε την  χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που μας αξίζει! Σκόπιμο για εμάς είναι οι γονείς να συνεργάζονται και να συνδημιουργούν με τα παιδιά. Εννοείται ακολουθεί ελεύθερο παιχνίδι και picnic στο χτημα! Ευπρόσδεκτα είναι πάντα παλιά στολίδια που θέλετε να μεταποιήσετε, καθώς και ενδιαφέροντα σε σχήμα ή χρώμα άχρηστα, ανακυκλώσιμα υλικά .

 Για περισσότερες πληροφορίες, προσφορές και κρατήσεις δείτε : εδώ ή τηλ. στο 2721022505

Εννοείται για μικρούς και μεγαλους Re:Thinkers!!!
 Το ReThink Christmas Lab 2017 υποστηρίζει το εκπαιδευτικό εργο του Αγροκτήματος “ο Πολιτισμός της Καλλιέργειας” απευθυνόμενο σε σχολεια και συλλογικούς φορείς . Ταυτόχρονα η συμμετοχή σας βοηθά στην ανάπτυξη της Τραπεζας Παραδοσιακών Ανοιχτὠν Σπόρων του Αγροκτήματος, η οποία και έχει συντηρήσει πάνω από 300 ποικιλίες παραδοσιακών σπόρων , ενώ προμηθεύει δωρεάν συνεχώς εκατοντάδες ενδιαφερομἐνους αλλά και σχολικές ομάδες, συμβάλλοντας έτσι καταλυτικά στην αναγέννηση σχολικών κήπων με την μέθοδο της φυσικής καλλιέργειας, μια ολιστική μορφή καλλιέργειας αλλά και εκπαίδευσης.῾῾

 #ReThinkChristmasLab #RethinkChristmas #DIYArtsCrafts#ReThinkArtEducation

  http://rethink-project.gr/rethink-christmas-lab-2017/

Σχόλια