Δελτίο τύπου: Επιτροπή Κάτοικων Μεγαλόπολης

Την Τετάρτη 31 Μαΐου, η Επιτροπή Κάτοικων Μεγαλόπολης, υστέρα από κάλεσμα των συλλόγων και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Μεγαλόπολης, πραγματοποίησε   συγκέντρωση  με σκοπό το επόμενο βήμα αντίδρασης κατά της κατασκευής Χώρου Υγειονομικής Ταϕής Επικίνδυνων Αποβλήτων (Χ.Υ.Τ.Ε.Α) στην περιοχή.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των Συλλόγων Γυναικών Μεγαλόπολης «Καλλιστώ», Επισκευαστών Αυτ/των Μεγαλόπολης, Νέων Μεγαλόπολης «Εν δράσει», Γονέων και Κηδεμόνων 2ου και 4ου Δημοτικού σχολείου, του Συν/σμού Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ «ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ», της αθλητικής ένωσης «ο Πολύβιος» καθώς και εκπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου και του ΕΠΑΜ.

Ενώ οι Σύλλογοι Πολυτέκνων και Γονέων και Κηδεμόνων του Ενιαίου Λυκείου, μας είχαν ενημερώσει για τους λόγους που δεν μπορούσαν να παρευρίσκονται...

Εκ της συζήτησης που ακολούθησε  αποϕασίστηκαν τα εξής: 
Πρόσκληση σε συνάντηση, των Προέδρων όλων των κομμάτων, των Βουλευτών Αρκαδίας, του Περιϕερειακού Συμβουλίου της Περιϕέρειας Πελοποννήσου και της Δημοτικής Αρχής και των Αντιπολιτεύσεων του Δήμου Μεγαλόπολης, προς συζήτηση και ενημέρωση για το μείζον θέμα των Επικινδύνων Αποβλήτων και την άμεση σύνδεσή του με ήδη τρέχοντα προβλήματα του Λεκανοπεδίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μεγαλόπολης στις 28-06-2017. 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με ταυτόχρονα οικολογικές δράσεις και μουσική, την ίδια μέρα, 28-6-2017, στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου. Υποβολή εκ νέου αιτήματος συνάντησης, με Αν. Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σ. Φάμελο, με διευρυμένη συμμετοχή συλλόγων και επίδοσης του, των ήδη συγκεντρωμένων υπογραϕών. 

Εντατικοποίηση του ρυθμού συλλογής υπογραϕών.      

 Τα Επικίνδυνα Απόβλητα ΔΕΝ θα έρθουν στην Μεγαλόπολη διότι ΔΕΝ τα θέλουμε και ΔΕΝ ΘΑ ΤO ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ. 
                             ΩΣ ΕΔΩ.

Σχόλια