Oριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 3Κ/2015 για τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
 ΕΚΔΟΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3Κ/2015) 

 Σήμερα εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 3Κ/2015 (ΦΕΚ 4/3-6-2015, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) που αφορούν την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, τετρακοσίων είκοσι δύο (422) εκ των τετρακοσίων πενήντα (450) συνολικά θέσεων προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. (ΔΕΗ Α.Ε.).

 Οι πίνακες διοριστέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

 Η πλήρωση των δύο (2) θέσεων του κλάδου ΔΕ Τεχνικών Ορυχείων (Τ4/Θ) θα ολοκληρωθεί μετά τη διενέργεια συμπληρωματικής ειδικής πρακτικής δοκιμασίας.
 Είκοσι έξι (26) εκ των προκηρυχθεισών θέσεων παραμένουν κενές λόγω ελλείψεως υποψηφίων. Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode) σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας.

 ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΔΩ: http://www.asep.gr/webcenter/content/conn/ucmserver/path/Enterprise%20Libraries/asep/news_files/july/3k_2015_oristika.zip?lve

Σχόλια