50 θεσεις εμειναν για το αφιέρωμα στα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη



Την Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015 στο Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση με αφιέρωμα στα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη στις 21:00

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Δήμος Μεγαλόπολης και η Περιφέρεια Πελοποννήσου με την υποστήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας.
 Είναι η πρώτη εκδήλωση εντός του Αρχαίου Θεάτρου μετά από περίπου 20 χρόνια.
Για λόγους προστασίας του μνημείου υπάρχει περιορισμός από την Εφορεία Αρχαιοτήτων, στον αριθμό προσερχόμενων θεατών (400 άτομα).

Την Παρασκευή δόθηκαν δωρεάν θέσεις με σειρά προτεραιότητας στο Δημαρχείο για αυτούς που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση (μέχρι 2 θέσεις για κάθε οικογένεια και μία θέση για μεμονωμένο άτομο). Έμειναν 40 με 50 θέσεις ακόμα οι οποίες θα δοθούν δωρεάν την Δευτέρα από τις 9:00 και μετά...
  .
 Απαγορεύονται τα ψηλά τακούνια, το κάπνισμα, η κατανάλωση τροφών και ποτών και η απόρριψη διαφόρων αντικειμένων (σκουπίδια κλπ.) στο χώρο του θεάτρου. Επίσης δεν θα εγκατασταθεί καντίνα για την πώληση αναψυκτικών και τροφίμων και απαγορεύεται η ανάρτηση διαφημιστικών πινακίδων και η διανομή φυλλαδίων που αφορούν σε εμπορικά προϊόντα . 

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2791360280

Σχόλια